Григор Димитров се срещна със звезден турски месар

OFFNews 18 декември 2017 в 09:27 4851 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали със среща с популярния турски майстор на барбекюто и звезден месар Нусрет Гьокче.

Виртуозът на стековете има верига ресторанти, в които се сервира изключително месо, и набра огромна популярност. Той е стартирал бизнеса си в Германия, където се е преместил да живее от Анадола, но веригата му има ресторанти и в САЩ, включително най-големите мегаполиси като Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, където има платежоспособна клиентела. Гьокче има профил в Инстаграм с внушителните 2 милиона абонати.

Сред посетителите на заведенията му са много футболни и светски звезди, които се забавляват особено с коронния му номер, когато по специфичен начин осолява вече готовата продукция, наричан SaltBae.

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на

Двама играчи на Байер Леверкузен от турски произход - Хакан Чалханоолу и Йомер Топлак дори обезсмъртиха оригиналното му движение след празнуване на гол. Сред феновете му е и Джъстин Бийбър, който също си качи снимка, на която имитира осолявенето на Гьокче. Мегазвездата Риана пък облича тишърт с неговия лик.

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) на

Междувременно Григор Димитров, Роджър Федерер, Новак Джокович, Стан Вавринка, Доминик Тийм и други звезди в мъжкия тенис взеха участие в двеминутен клип, с който ATP поздрави феновете с предстоящите коледни и новогодишни празници.

Димитров и колегите му нямат много време за празнуване. Българинът специално има да защитава миналогодишната си титла на турнира в Бризбън още в първите дни на 2018-а.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови