Ваня Григорова: Има очевидна координация между щабовете на ПП-ДБ и ГЕРБ

OFFNews 04 октомври 2023 в 16:19 1506 2

Ваня Григорова

Снимка БСП-София

Дебатът между кандидатите за кмет на София от парламентарно представените партии, който трябваше да се състои по БНТ, беше провален. Причината за това е, че Васил Терзиев и Антон Хекимян са отказали поканата, с което обезсмислиха предложения формат. 

В студиото на обществената телевизия бяха само Ваня Григорова от местната лява коалиция и Деян Николов от „Възраждане“. Григорова изрази съжаление за случилото се и го определи като „очевидна уговорка между екипите на ПП-ДБ и ГЕРБ, които очевидно са в координация помежду си“. И по тази причина, според нея, няма да бъдат чути отговорите на тези, които над тридесет години носят отговорността за управлението на столицата – за финансите, за концесиите, за това къде изтичат общинските средства. 

Григорова поздрави Николов за уважението към зрителите на БНТ и към утвърдените норми на демокрацията и политическата култура. „Сигурно имаме както сходства така и различия в платформите си. Аз, обаче, не съм дошла да споря с него, защото не „Възраждане“ управлява столицата в последните тридесет години, а партиите, които стоят зад отсъстващите кандидати. При това положение не намирам смисъл да остана тук. Продължавам разговора на открито с хората“, каза още Григорова.

Днес тя се среща с жители на район „Слатина“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1974

2

Владè

04.10 2023 в 17:31

Ваня, кандитат кмет на столица си. Ше ставаш публично лице, не се показвай като от пбществен ( профсъюзен)дом . " Aн@@@а ,закопчай си блузатa , ци@@те си се виждат" .
Ако познаеш от гдьей цитатя, вервай ми ше ги одариш от раз кункуретити ог канисибьето.
Или си вдигни деколтето, грозно е така разголена, липсва финес и загадъчна мистериозност задължителни за един кандидат кмет на балканцки кенеф. След разсилните до сега имате реално шаншоев за победа. Мая Манолова може само да Ви завишда.

2550

1

alfakentavur

04.10 2023 в 16:32

Има очевидна координация между тебе и Кремъл чрез рашисткото посолство и, обзалагам се, 4000 лева на месец кървави пари.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика