Цачева: Не се явявам за "Мис България"

OFFNews 11 ноември 2016 в 08:37 9281 22

"Не съм манекенка, не съм красавица, нито съм в първа младост, но не се явявам на конкурс "Мис България", заяви кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева пред бТВ.

Тя обясни, че е била изключително толерантна в кампанията, а нападките срещу нея били изцяло в лично качество. И за пореден път обяви, че е "просто една българска жена и майка".

Цачева се обяви за разследване за "Яневагейт" и КТБ, както и за конституционна реформа.

Според нея ГЕРБ е единствената партия, освен ДПС, която прави пробив в смесените региони. Тя обясни високия си изборен резултат сред българските турци с работата на структурите на партията в Кърджалийско. 

Цачева каза още, че имала качества да стане следващия президент на България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

22

Izalina

11.11 2016 в 18:43

Нямам за цел да се заяждам и както не веднъж съм заявявала, опитвам да гледам оптимистично и обективно на нещата, като избягвам крайностите.
Теорията "или Цачка(Бойко остава на поста, Герб продължава да си вее байрака, циркът остава в цялата си прелест) - или СССР" не ми издържа отникъде.

Изобщо не съм съгласна, че вариантите за нашето бъдеще опират до точно два, както упорито се дракате тука всички. Има и нюанси и аз си пожелавам да намерим истината по средата. Най вече за България.

Отказвам да повярвам и в спекулацията, че едва ли не да си кютаме с тези, щото ако не са те, непременно се връщат комунягите барабар с ДПС и Славчо и Марешки за разкош. Мая оздравя. Може пък и на другите да им дойде акъла и съвестта, колкото и наивно да звуча.

Пък дори и така да е - шарено ми изглежда по-здравословно.

Дори експертно служебно правителство е по-добър вариант от настоящото безхаберие.

29585

20

Izalina

11.11 2016 в 17:02

Това не е мой коментар, а - както споменах - препратка към коментар номер 12 в темата на Каролев, в който впрочем той отговаря персонално на теб.

Всичко, което изписах е част хипотеза - част мечта.

Не очаквам да се харесва или да срещне бурно одобрение.

Хареса ми впрочем един коментар на Грета Ганева в терминал3 относно квадратчето НПН. Заслужава си да се запознаете и с тази теза, според мен.
Аз утре наистина ще мисля

29585

17

Izalina

11.11 2016 в 14:54

И правя пак препратка към материала на Каролев, вкл. и в коментарната част. Ако ЕС е бита карта, то това е процес, който би се развил и въпреки нас. Толкова безгласна буква сме. Щом той настоява, че Тръмп е в състояние да промени света, стига да пожелае, то не виждам защо ние да не можем да се променим в правилната посока.

Ето още един пример - онова проклето чудо Манолова, което в парламента бълваше змии и гущери по всьо и вся, дето не е в партийната ѝ линия, как така се обърна и стана любимка на народа като застана на правилния пост?
Как така успява да обхване всички болни теми и да предлага адекватните решения на проблемите? Можело значи.
Много мога да плямпам още, че нещата вероятно не са изгубени безвъзвратно, но първо трябва много високо да креснем НЕ КРАДИ! към всичките там понастоящем "горе" и после да подреждаме дворчето.

29585

16

Izalina

11.11 2016 в 14:47

Виж, чесън, не знам защо изобщо говорим за несигурност и загуби.
Ето моето виждане. Радев не ме кефи. НО, след като е толко независим колкото се праска, нищо не му пречи да си събере експертен съвет, с който да работи на ползу роду (въпреки че не се сещам как точно ще прескочи другата кариеристка, която го лансира, но сигурно има правилни техники). Оттам насетне сценарият е чудесен. Цялата Боковщина вън. Мажоритарни избори на истински експерти, които да влязат по комисиите, а не да ми се мотаят батсалита и анибаракови из парламента. Шарен и кадърен кабинет, с приоритет интереса на нацията и после ангажиментите към външните ни партньори. Нека има и гербаджии - сред тях има единици професионалисти, за които дори аз бих гласувала. Не мога да повярвам, че Никарагуа и Виетнам ни отвяват в развитието си, разбираш ли?
Ясно ми е, че говоря за утопия, докато изборите са търговия, кандидатурите смърдят предварително, а гласуващият материал скапан или спи. И не е луд консуматора на баницата.
 
X

Да помогнем на украинските деца!