Светльо Витков в Добрич: Хората трябва да са активни политически, за да могат да отстояват избора си

OFFNews 30 март 2021 в 20:20 1384 0

„Първият ни приоритет е политическа образованост и активност. Ще се оправим само тогава, когато хората, които искат да се оправят сами, станат повече от тези, които искат да ги оправят. Много е важно хората да са активни политически, за да отстояват избора си и да правят такъв.“

Това каза лидерът на ПП Глас Народен Светльо Витков след срещите си със симпатизанти в Добрич.

Той коментира и другите два приоритета на партията. „Вторият приоритет е национално самосъзнание и самочувствие. Това липсва в повечето българи, а обединението на народа ни може да бъде само около кауза и това е националната кауза.

България не над всичко, а за всички! Най-тежкият проблем в България е манталитета. Мисленето на българите, че някой трябва да ги оправи и че политиката е средство само за забогатяване. Това трябва да се промени, корупцията никога няма да изчезне, но тя трябва да влезе в регулирани параметри.“

По думите му всеки резултат за ПП Глас Народен е изборна победа, защото хората в партията дават от себе си всичко, което могат - усилия, средства, време, организация. „Не е важен резултатът. За нас е важно, че няма да спрем и да се откажем, докато в наше лице българските граждани не видят заслужилите да влязат в парламента и да управляват“, каза Витков.

Той уточни, че в листите си партията е заложила на млади хора, на хора с образование, ценз и работа. „Това са хората, които могат да променят България във варианта, в който искат всички“, каза още Светльо Витков.
Повече може да видите във видеото.

Парламентарни избори 2021

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови