Светльо Витков: Политик на площад е като проститутка на черква

Рени Петрова 22 октомври 2021 в 22:21 4686 2

Снимка Архив

Извинявайте, но политик на площад е като проститутка на черква. Нашата работа не е на площада. Имаме определени възгледи, идеите, но когато влезеш да се "омешаш", както направиха тези протестиращи в парламента... Изведнъж всички се оказаха протестиращи - Татяна Дончева, Мая Манолова. Гражданският протест е на хората, а политиците трябва да се бият с камъни там.

Това заяви музикантът, лидер на Глас народен и кандидат за президент Светослав Витков в "Панорама" по БНТ. 

На въпрос как би решил здравната криза Витков обясни, че кризата вече не е здравна, а икономическа и политическа. "Проблемът излезе от контрол и не мисля, че проблемът може да бъде решен със зелените сертификати и насилствения метод, по който хората трябва да се ваксинират. Това е избор на всеки човек".

"Част от хората, включително и аз, са с антитела над ниския праг и на мен не ми трябва ваксина. Дори хората със зелен сертификат са заплаха, защото също могат да бъдат преносители. Хубаво е застрашените хора - над 65-годишна възраст, тези със сърдечно-съдови, белодробни и онкологични заболявания, да се ваксинират, защото това е единствената защита, която има в момента", категоричен е той.

"Живея нов живот", каза той относно тежката катастрофа, при която кола удари автомобила на Витков на Околовръстното под кръговото за "Драгалевци". Лидерът на Глас народен допълни, че никога, че няма да каже, че катастрофата е "нарочна". Той обясни, че мъжът, който го е блъснал, е на 26-годишен и е завършил магистратура "Национална сигурност" - "каратист, напомпан".

"Не мога да си обясня обаче тази сила да си повярва човек и цялата тази мутренско-чалгаджийка култура. Това води до създаване на изроди, които не могат да бъдат контролирани. Всеки един от нас е потенциална жертва", категоричен е Светослав Витков. 

По думите му винаги, когато някой получи власт, обвинява хората зад себе си: "Когато някой не иска да поеме отговорност, е знак за потенциална корупция. Има някакви нещо, които стоят в десетките години управление, но всеки от тях бяга като от горещ картоф".

Когато гласувате, го направете за хора, на които са им читави лицата и сърцата, призова той.

Избори ноември 2021!

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1414

3

Dido

23.10 2021 в 08:18

С този човек сме пили и яли на една маса когато СЕ БИЕШЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ НЕ ПИЕ!Пиехме шотове Jack с бири Tuborg до сабале!Приказва за Дончева и Манолова,но НЕ МУ ПРЕЧИ да мандръса и живее със щерката на Бриго Аспарухов - един от НАЙ-КОМПРОМЕТИРАНИТЕ хора от статуквото!!!"Браво,господине!"