Quantcast

Станишев призна: БСП отнася негативи заради коалицията с ДПС

OFFNews Последна промяна на 23 април 2014 в 21:12 3816 11

Отчитаме, че БСП отнася негативи заради партньорството си с ДПС, защото по принцип коалицията в България е непопулярна дума, но правим всичко в името на страната. Това заяви пред журналисти в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев.

По думите му партньорството с ДПС се гради на каузата за възстановяване на икономика, държавност и социална справедливост:

"Докато правителството, начело с господин Орешарски, изпълнява програмата, която е в основата на партньорството с ДПС, ще го подкрепяме", допълни той.

Станишев каза, че в последните седмици са били приети редица закони, които защитават интересите на потребителите и на производителите, сред които и закона за потребителския кредит, защитаващ интересите и на хората, които са изтеглили потребителски кредит:

"На първо четене е приет и законът за търговските вериги. Той ще бъде приет и на второ четене, това е наш твърд ангажимент, за да може и българските производители и хората, които пазаруват във веригите да бъдат по-добре защитени. Именно монополите са един от големите проблеми в българското общество, които са се просмукали под различна форма в целия икономически живот", поясни още Станишев.

Аз съм скандализиран от приетата от ЕП резолюция срещу проекта "Южен поток", защото това решение не е справедливо към България, коментира президентът на ПЕС.

Защо този, който иска да наказва Русия, не спре "Северен поток"? Защо все ние трябва да плащаме сметката за съперничеството на големите. Докога? - попита той.

Станишев бе категоричен, че трябва да се научим да спазваме българските интереси, а "Южен поток" е важен за икономиката на България. По думите му това са живи инвестиции и работни места у нас.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.04 2014 в 13:59

B чужбина Българския парламент се нарича "ОФИС на МАФИЯТА" Станишев- Местан - КРАДЛИВИ МРЬСНИ БВЗОЧЛИВИ ИЗчезвсйте от Бьлгария.

24.04 2014 в 10:07

Скрий се бе невестулко крадлива !
http://razuznavane.com/?p=14689

24.04 2014 в 09:36

На ГЕЯ турските манафи му виновни!Ще се просълзим от съчувствие!

24.04 2014 в 03:07

Коалицията била непопулярна дума? WTF! Значи от непопулярна коалиция става още по-зле на скрита коалиция. Някакъв нелогичен умопомрачителен дебил трябва да го е измислил това "да се скрие коалицията".
Мисля си че щяха да имат по-голям успех да скрият цялата сграда на Парламента и да припяват "Омммм, няма парламент, оммм, няма парламент". Проблема с коалицията е когато има корупция и няма отговорност, а в скритата коалиция проблемите се умножават още повече, ей прости политици и това си е, опитват се да замазват петното мислейки си че го чистят и резултата е още по-лош.

24.04 2014 в 00:21

Серьожа, всяко нагъзване се плаща, гейчо, не знаеше ли това? Дори хубавото Наде предупреди дядо цар да не се заиграва с ефендитата. После Гоцето с клизма сътвори тройната ламя, която пък си произведе своите еднолични заместници от най-ограниченото умствено крило на БКП - милиционерското. Ама и те им ходеха по водата на ефендитата.
Та ми е чудно сега какво те изненадва, дори тъст ми, заклет комунист - не ще да те види и чуе, щото си мека китка и не можеш да управляваш.
Или ти харесва ефендитата да те обгрижват анално? Дано поне това да ти доставя удоволствие и удовлетворение, щото освен погнуса дори в стари комунисти - друго не предизвикваш....

24.04 2014 в 00:04

Вагинин - "приятел" на СерГо

23.04 2014 в 23:49

По костово време Валяка беше договорил цената на газта на 115$, при положение че Шел ни я предлагаха на 85$, тука бяха големи тъпани и фанфари и в ГазПром естествено, всеки си получи неговото за сметка на България.

Мина се време и цента се оказа кофти за рашките, и въпреки че до края на договора имаше 3 или 4 години, Р.Офч, министър при тригъзта промени договора пак в полза на Блядистан, и пак фанфари.

Другарю Гей, в енергийната ни система газа е по-малко от 10-12%, и при тази цена на газа, ТЕЦ-те произвеждат електроенергия на цена почти като на вЯтърничавите централи и единственото което е се субсидират тези който са на парно.

Да се продават ТЕЦ-те, и всеки да си плаща масрафа, тогава ще се запее песента, че въобще не сме зависими от рашански газ.

23.04 2014 в 22:44

Станишев бе категоричен, че трябва да се научим да спазваме българските интереси, а "Южен поток" е важен за икономиката на България. По думите му това са живи инвестиции и работни места у нас.

... абсолютни ЛЪЖИ... е гледам едно цигане до мене, чете и се изчервява засрамено...

... хахахахахахахаха

... абе, другарче... ся газ в бегето от де идва... и колко ПЪТИ е разликата в количествата Договорено и Платено и Реалното потребление... а другарче...
... чакам да видя как те изритват от пес... друго не ми требе...

... хахахахахахахаха

23.04 2014 в 22:34

Cттанишев ти и Местан начраяихте най гошемия геноцит срещу великия трудюбив и измьчан от комунизма и турското робство Български народ. Смьртна пресьда ви е малко .Питам те как стоиш в ЕП когато народа ти умира от глад няма сапун да се изкъпе да си купи аналгин когато го боли гшьва Българити умряха от глад устанаха 5 милиона заради твоята НЕКАдЬРНОСТ ВЬРВИ Си

О5тс8

23.04 2014 в 21:23

БКП отнася негативи, защото сте мръсни, продажни, некомпетентни кремъслки подлоги.