Станишев: На 25 май избираме между добрите сили и змея (видео)

OFFNews 06 май 2014 в 16:06 4958 26

Сергей Станишев

„Гергьовден е символ на избора между доброто и злото. Всеки на този ден може да реши дали е с добрите сили или със змея. Това ни предстои и съвсем скоро, на 25 май, когато се провеждат изборите за Европейски парламент“.

Това казва водачът на листата на Коалиция за България за евроизборите Сергей Станишев в новото си видеообръщение към почитателите си във Фейсбук по повод празника.

Той обяснява, че когато отиваме до урните, трябва да си спомним, че свети Георги е толкова обичан именно, „защото се е борил за доброто, защото е надмогнал вътрешни съмнения“. Станишев подчертава, че точно от това има нужда страната ни днес и заявява, че точно това се опитват да правят социалистите.

Видеото на Станишев завършва с думите: „Нека всеки сам направи своя избор дали иска да бъде жертвено агне - да живее от Гергьовден до Гергьовден, или иска да води своите битки за доброто в справедлива България“.

Той честити и Гергьовден на всички именници, като не пропусна да спомене, че и синът му също се казва Георги и днес е именник. „Честито на всички, които носят това славно име“, добавя Станишев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!