Сидеров: Бареков е новият Жорж Ганчев. Кой стои зад гърба му?

OFFNews Последна промяна на 22 май 2014 в 08:01 7719 16

Волен Сидеров
Волен Сидеров

Волен Сидеров избухна срещу Николай Бареков. По време на посещение в Пазарджик националистът попита кой финансира свръхскъпата кампания на "България без цензура".

"Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител", бяха думите на Волен Сидеров.

"Бареков е новият Жорж Ганчев и ще завърши като него", заяви още Сидеров,

Според Сидеров въпросът за кампанията на Бареков трябва да бъде поставен пред прокуратурата.

"Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лева, за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже: "Бареков препълни зала", каза Сидеров.

Анализ на Института за развитие на публичната среда, изготвен на база публикуваните досега договори за медийно отразяване на партиите, показа, че партията на Бареков е с най-скъпата кампания - досега тя е струвала над 700 000 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.05 2014 в 17:00

Elisaveta Bogdanova, Сидеров взима субсидия ако не си разбрала, докато Ники Дудука е вчерашен сопол, който тръгна от една мижава телевизия и изведнъж се оказа по-богат от всички в парламента. Колкото и да си сляпа не ти ли изглежда малко съмнително?

25.05 2014 в 11:31

Бареков се изживява като един троянски кон в българската политика, този индивид ще съсипе малкото останало самочувствие на българския народ. Явно в миналото сме имали много славни дни, че да получим такова наказание.

25.05 2014 в 11:28

Не знам какво са видели в този боклук Бареков, но е факт, че са го наблъскали с пари до козирката, че чак не знае какво да прави с тях.

22.05 2014 в 21:39

Е как се финансира Барековия? С руски пари се финансира, то е ясно. Руски и арабски пари.

22.05 2014 в 12:00


Какво недоволствате бе "демократчета"?

Демокрация = цирк. Зрелища за туземците.

22.05 2014 в 11:26

А на Воленчо кой му финансира билбордовете из цяла България

22.05 2014 в 10:53

Московските пудели кръстосаха предизборно шпаги(н)
BY ИВО ИНДЖЕВ

И все пак от изборите има полза…

Конкурентите, пуснати да се доказват пред московските началници, изнервено започват да хапят по петите изпреварващите ги хрътки. В резултат на това Сидеров, по изключение , започна да употребява някои истини в отчаянието си, че е изместен:

“Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват откъде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания”, заявил Сидеров, имайки предвид “България без цензура”, върху която според него всъщност има голяма цензура на паричните потоци. Според него този въпрос трябва и ще бъде поставен пред прокуратурата. “Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лева, за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже:

“Бареков препълни зала”, е коментирал Сидеров. “Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него”, заключил Сидеров”. ( Frog news)

Както се вижда, от уроците на пазарната икономика Кремъл е взел на въоръжение правилото, че трябва в определен момент да насъска взаимно своите пудели, за да се изяви най-жизненият сред тях.

В резултат на това Сидеров, Бареков и ( задочно) Жорж Ганчев кръстосаха шпаги(н).

22.05 2014 в 09:35

Е, айде са! :)
Каква ирония, а? :)
Самият Сидеров започна да пита КОЙ!! :)
Хахха! :)
Излишен става Сидеров и започва да се гърчи :)
За ролята му ДПС и Пеевски си изработиха цирка на Бюреков и "България без цензура" :)
Банката купи бая продажен народ.
Разбира се, това не е трудно в България!
-----

22.05 2014 в 09:32

Какво да се прави! Конкуренция на полето на популизма. Сидеров върви към фалит. Нерви се, че има и по-големи лъжци и простаци от него.

22.05 2014 в 09:19

Объркаха му сметките на Волен и пак е вдигнал нещо кръвното.