Show must go on: Божков на кон, Мая на мотор, Цветанов бере рози

Йорданка Веселинова 12 юли 2021 в 08:20 3858 0

Изборите минаха и сега е време за равносметки. Докато очакваме официалните резултати обаче, можем да си припомним най-интересните моменти от предизборната кампания, която макар и не от джипки, продължаваше отново да се води най-активно във Фейсбук.

И така, Божков на кон, Мая на мотор и Цветанов по гащета са само част от вълнуващата предизборна надпревара във Фейсбук. Ето и част от любимите ни публикации на партийните лидери, които успешно влизаха в ролята “политически инфлуенсъри” това лято.

Васил Божков е любимецът на социалните мрежи. Лидерът на "Българско лято" се превърна в рицаря на бял кон на "Инстаграм" и "Тик ток", буквално.

 

@bojkov.vasil

##ЛятотоДойде ????????1️⃣5️⃣☀️

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf
На видеото Божков не казва нищо за политическата програма на партията си, но пък има кон във водата и забавен каданс, което си е достатъчно въздействащо. В профила на лидера на "Българско лято" бяха качени още няколко подобни видеа, като се запазва основната идея - популярна песничка, забавен каданс и Божков в кола, самолет... 

Във Фейсбук профила си Божков се проявяваше в друга светлина - като романтик, гледащ изгрева на първи юли, и като ценител на изкуството - с цяла фотосесия от изложба на Бански.

Цветан Цветанов също изпъкна по време на предизборната кампания. В началото на юни лидерът на "Републиканци за България" се притече на помощ на родните розопроизводители.

В началото на юли пък Цветанов защити нова кауза - здравословния начин на живот. Той публикува фотосесия от сутрешния си крос във Видин. По-интересни от тренировката на Цветанов обаче се оказаха симпатичните червени шорти.

Мая Манолова също се представи достойно в социалните мрежи. Мая-диджея завладя "Тик ток".

@maya.manolova

#mayamanolova#маяманолова#ИзправиСеМутриВън#8#DJ

♬ original sound - Мая Манолова
Във Фейсбук Манолова гради образ на жена, обичаща екстремните преживявания. В поредица от видеа тя се появи на лодка, мотор и дори на комбайн.

Така наречените партии на статуквото - ГЕРБ, БСП и ДПС, заложиха на по-традиционна предизборна кампания - партийни сбирки по паланки, площади и в провинциални театри, където партийните лидери неуморно раздаваха прегръдки, целувки и автографи за лели и баби, така де, за електората. Снимки от тези мероприятия разбира се не липсваха, като стилистиката им е еднотипна, а Борисов, Нинова и Карадайъ влизаха в ролята на рок звезди при всяка своя предизборна акция, макар и тя да се случва в село с 300 души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!