С блок от конструктор и концерт на "Фондацията" РБ откри кампанията си (галерия)

OFFNews 27 април 2014 в 17:09 3152 21

Реформаторски блок

Снимка Facebook

С огромен блок, изграден от парчета конструктор, и концерт на група "Фондацията" Реформаторският блок сложи начало на своята предизборна кампания.

За разлика от откриването на другите партии, събитието на Реформаторите се проведе на открито - на площада пред Народния театър. Там бе изградена сцена, на която музикантите Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански повдигнаха настроението на симпатизантите на Реформаторския блок.

Началото на концерта бе в 15 ч., но още отпреди това мимове раздаваха покани на минувачите.

Малко преди 17 ч. лидерите на Блока се появиха, за да сложат официалното начало на предизборната си кампания. Пред събралите се хора те представиха и листата, с която ще се явят на европейските избори.

"Това са първите избори на Реформаторския блок като коалиция. Ние ще водим самотна кампания – без съюзници, без медии, но няма да отстъпим, няма да заминем", каза при откриването лидерът на ДСБ и говорител на Блока Радан Кънев. 

Политическите лица на Блока не успяха да присъстват от началото на концерта, тъй като в 15 ч. имаха среща с кандидата на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан Клод Юнкер.

След като откри предизборната кампания на ГЕРБ по-рано днес, Юнкер се срещна с кандидатите за евродепутатите на ГЕРБ, Реформаторския блок и Синьо единство. На срещата бяха обсъдени общите приоритети на ЕНП.

„Срещнахме се с г-н Юнкер за няколко секунди и аз успях само да му кажа, че ние не сме трета глуха, а първи челен коловоз. Така тръгваме на битката за европейските избори”, каза още Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!