Quantcast

Реформаторите ще финансират кампания с дарения от бизнеса

OFFNews Последна промяна на 09 април 2014 в 11:36 3211 11

Радан Кънев

Снимка БГНЕС

Реформаторският блок ще финансира предстоящата си предизборна кампания, като организира вечер и балове за набиране на средства, обяви пред "Дневник" лидерът на ДСБ и говорител на Блока Радан Кънев.

Реформаторите отправят покана към представителите на малкия и среден бизнес, които, по думите на Кънев, дарявали суми от около 500 лв.

"Част от хората дори не ни симпатизират, а идват, вдъхновени от това, че някой прави подобен вид фондонабиране в България", посочва лидерът на ДСБ.

По данни на Кънев до момента Реформаторите са събрали "прилични суми". Дясното обединение планира в скоро време да организира бал, в който щели да се включат хора, които са готови да заявят подкрепата си за Блока.

Радан Кънев подчерта, че Блокът ще откаже приходи, ако се усъмни, че дарителят е свързан по някакъв начин с политически и икономически модели, които противоречат на принципите на Реформаторите.

Радан Кънев обявява още, че предшественикът му Иван Костов няма да участва във финансирането на предизборната кампания.

"Той многократно заяви, че не участва в активната политика. Включват се в кампанията хора, които се занимават с политика.

Той в момента се занимава с научна дейност и то такава, която граничи с политиката. За него като учен да бъде обвинен в политическа пристрастност ще бъде много опасно", посочва Кънев пред "Дневник".

Предизборният клип на Реформаторите

Във връзка с предизборния клип на Реформаторския блок, за който стана ясно, че досущ прилича на американска рекламна кампания, лидерът на ДСБ коментира, че е изненадан от бурните реакции около видеото.

"Това е паралел, който изобщо не крием. Много се изненадах, че имаше такива реакции", коментира Кънев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.04 2014 в 19:58

Казвам нещо за всички мечки, балканци, поли и т.н.... Песимизмът и тролството са много лесни варианти за манипулация на наивната част от народеца. Но имайте предвид, че същите водят и до обратен ефект! Съвсем скоро ще разберете за какво говоря...

09.04 2014 в 16:59

А за Пръмова нещо да кажете? Нали тя докара енергийния монопол? Къса ли ви е паметта?

09.04 2014 в 15:49

Мечо, грухкай си в герберската кочинка, ако обичаш.....

09.04 2014 в 14:48

Ами времето е вечно. Тогава Костов, сега Радан.
Не го знам дали е червен или къдрав... и не ми дреме. Не го харесвам, не харесвам какво говори, как се държи(и не съм само аз така).
И изобщо, не ми е ясно от къде се пръкна тоя шебек, кой го пробута да изказва ужким моето мнение.
И докато се клати, духа, води духовен живот, съблазнява де що има недоклатено... е до тогава ще го псуват хората. Не щото е нещо си важен. Просто е неква плюнка за размазване и затова са го изплюли.
А истинските, нормални хора(никога няма да тръгна да ги изброявам, защото само един пропуск би бил обида) наистина са много. По-лесно е да се посочат изключенията като Радан и Костов, защото няма къде да се скрият, няма кой да ги крие.

09.04 2014 в 14:28

Ей, ей! Сега пък Радан червен?!? Кой бе, Мечок, се опитва да те прецака?!? АЗ?!? Да ти кажа, има нещо патологично в това уж "десни", уж умни хора все да са недоволни... Ами преди време Костов беше препъни-камъка, сега Радан ви крив... А делянчовците и дудучетата цъфтят... Ами не те разбирам, Мечок, ама хич!!! Имаше едно време един Демократ по форумите, и ти като него...

09.04 2014 в 14:17

Роси, всеки сам трябва да направи своя компромис. Точно така, всеки избор е компромис на личността. И отново, за пореден път в дясно подават червено мюре! Толкова много свестни люде с принципи на едно място, как пък точно тази червена патица гудиха най-отпред да води парада?!

На Радан мога да му подаря 2 значки със синьото лъвче. Навремето съм броил благотворително за тях по $10.

09.04 2014 в 14:10

Ех, Роси. Даваш идеалния пример. Обама го избраха за да има чернилка президент. Да отбият номера. В следващите 100-150 години няма да има черен.
Аз лично не искам да отбивам номера. Не и с шебек като Радан или подобен. Аз съм човек, мога да мисля, да псувам, да преценявам. И когато такива като тебе, като радно-костовци се опитват да ме прецакат за пореден път, в полза на червеногъзляците от БКП-БСП, е тогава им казвам - ДУХАЙТЕ НЕЩАСТНИ МЕНТЕТА!
Са ясно ли се изразих?

09.04 2014 в 14:00

Ех, Мечок и други подобни... Как не се намери свестен човек за вас откъм дясното... Все кофти, все тъпи парчета, а Делянчо цъфти, Дудука готин, Боленчо велик, за Гоце и Станишката да не говорим... Нали знаете приказката за Джаста-праста и Циндил-пиндил? Докато на втората все нещо не и харесвало, първата играела вече на хорото... А клипът е бомба, щом така се разцвърчаха всички. Желая успех като на Обама...

09.04 2014 в 12:38

Мечка, не можеш да стъпиш на кутрето на този "козел" по интелект. По красота не знам, но ако е важна за теб - яви се на "Мис България"! А колкото до без полезния материал, който би дарил - не се пъни, минаваш в графа "съмнителни"!