Оперни звезди пяха в подкрепа на Дончева и Спасов

OFFNews Последна промяна на 28 октомври 2016 в 18:43 1677 0

Оперните звезди Юлиан Константинов, Цветелина Василева и Иван Момиров пяха в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Татяна Дончева и Минчо Спасов. Концертът продължи повече от час пред събралите се над 300 души в читалище "Отец Паисий" във Варна.

Преди концерта Татяна Дончева и Минчо Спасов представиха основните приоритети от платформата си - конституционната реформа, поставянето на образованието и културата като национални приоритети, въвеждане на социален минимум, засилване на сътрудничеството с държавите от Вишеградската четворка и др.

Дончева призова младите хора да бъдат активни, като подчерта, че те трябва да са основната движеща сила за необходимите промени.

Подкрепата си за кандидат-президентската двойка заяви още веднъж директорът на Регионалния исторически музей в Добрич и автор на учебник по "Родинознание" Костадин Костадинов. "За решаването на проблеми като деградацията на образованието у нас и поставянето му под влиянието на чужди държави, са нужни решителни действия от хора, които не се страхуват да защитават националния ни интерес. Такива хора виждам единствено в лицето на Татяна Дончева и Минчо Спасов", заяви Костадинов. 

Преди срещата си с гражданите Татяна Дончева и Минчо Спасов бяха гости на представянето на автобиографичната книга на Негово величество Симеон Сакскобургготски "Симеон II. Една необикновена съдба".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !