Quantcast

Кандидатът на ВМРО и "Нова България" спечели Елин Пелин

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2015 в 22:15 9169 5

Кандидатът на ВМРО-Нова България Ивайло Симеонов е новият кмет на Община Елин Пелин, сочат предварителните резултати от преброяването на гласовете за балотажа.

От досегашното преброяване  става ясно, че Симеонов има значителна преднина пред опонента си – Вяра Вучкова от ГЕРБ, с над 1 000 гласа, твърди NetNewsbg.

ГЕРБ губи кметския пост, след като управляваше Общината през последните 8 години.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2015 в 20:30

Изключително съм разочарован от някои хора от ГЕРБ, които не са обществено приятни . Такива с а първите 5 чокундура от листата им, които по невероятен начин отблъскват хората. Жалко! Харесвам ГЕРБ, но не и чокундурите.... Вяра Вучкова- Великата тъпа мумия, "кмета" Ййорданов - нагъл самовлюбен толуп, който с действията си потвърди, че няма приятели, Д-р Соня - изтъркана плоча, Васко - г-н никой, Благой - селски бек и мазен безпринципен неуспял полицай. Това са "хората", които подхлъзнаха ГЕРБ в Елин Пелин. Освен доктора никой от изброените мазньочи няма нормално завършено висше образование. След пауза идва Венцислав Цветанов - друг гнусен и лицемерен мазник. Има и свестни хора извън изброените, но за тях не достига кислород от наглеците.

02.11 2015 в 14:25

Побългарени мангасари от всички мааали - патриотарствайте с ЦИГАНИИ! Като ДС-назначения "войвода" с индо-български произход и КТБ (ДПС) финансиран евродепутатин Геле Джамбаз (на български Конекрадски), който за пореден път извъртя поредната си ЦИГАНИЯ - да се кандидатира за избираем кмет на София без да се е отказал предварително от заемания високоплатен избираем евродепутатски стол!

02.11 2015 в 13:26

Иво е млад,жаден да се докаже,и мисля че добре ще се справи.Вяра Вучкова трябва да му стисне ръката,и да признае че Иво е беспорен победител.А тя да не забравя че сега я очаква съд,за милионите където открадна с сервитьорката Галя...

02.11 2015 в 13:06

Зад този победител стои Любо Ников и ДПС.... интересно как ще реагира ВМРО?

02.11 2015 в 10:11

Поредният побългарен индо-българин от Влашко-Менгянската Разбойническа Орда - БаНДа!