Йордан Терзийски, ПП-ДБ: Празният стол на кмета на Велико Търново показва отношението му към младите

OFFNews 24 октомври 2023 в 16:01 1315 2

Снимка Фейсбук/Йордан Терзийски

Кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" за кмет на Велико Търново Йордан Терзийски участва в дебат за младежките политики на общината, организиран от "Център за междуетнически диалог и толерантност АМАЛИПЕ".

В публикация в социалните мрежи той благодари на организаторите за поканата, както и на колегите си от БСП и "Има такъв народ" за конструктивния тон на разговора.

"За съжаление настоящият кмет (б.а. - Даниел Панов) отсъстваше от дебата и празният му стол демонстрира ясно отношението му към младите хора в града. Общината е длъжник към младежите на Велико Търново и те го заявиха много ясно с въпросите и исканията си към кандидатите за кметове, които уважиха дебата", написа след срещата Терзийски.

Основен фокус в дебата е била темата как младите хора във Велико Търново да бъдат задържани чрез създадаването на добри условия за живот и професионално развитие. Терзийски и участниците в срещата са обсъдили липсата на адекватен обществен транспорт, ролята и потенциала на читалищата, както и нуждата от опазването на културно-историческото наследство в града на болярите.

"Поздравявам всички младежи, които изявиха активна гражданска позиция и взеха участие в дискусията. Велико Търново има нужда точно от такива будни и дейни млади хора, милеещи за града си", написа още Йордан Терзийски.

Местни избори 2023 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1017

2

IvoIvo

25.10 2023 в 12:23

Да напада всеки знае...може човекът да си има основателни причини да го няма.

11982

1

leomesi

25.10 2023 в 12:01

Леле, как се опитва да изпъква на чужд гръб...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки