Quantcast

ГЕРБ ще цака ДПС като включи мюсюлмани в листите си

OFFNews Последна промяна на 06 април 2014 в 11:48 2890 4

„ГЕРБ ще включи в своята евролиста български мюсюлмани, за да дадем ясен знак, че ние сме реална алтернатива на ДПС и ще направим всичко възможно, за да помогнем на хората от тези региони“.

Това обяви шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов при посещение в Разград.

ГЕРБ се регистрира вече за изборите, но все още не е обявила листите си - ясни са само първите трима.

В Разград Цветанов отново призова за висока избирателна активност, която щяла да помогне за приобщаването на хората от смесените региони към националните и европейски ценности.

"Проблемите, които съществуват в общините от смесените региони са несравними с тези на големите градове.

Хората от големите градове трябва да знаят, че в България има населени места, в които XX век още не е дошъл, поради дългогодишната практика на ДПС да осъществява тотална политическа, икономическа и културна изолация на регионите, в които е наложило своя политически монопол", обяви Цветанов.

По думите му никога досега не е имало такъв реваншизъм и омраза от страна на управляващите.

„Възможна причина за подобно поведение, е болезненото осъзнаване от страна на върхушката на ДПС, че са започнали да губят политическия монопол над българските мюсюлмани”, коментира шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.04 2014 в 18:46

Това,че ще има мюслюманин в листата е добре,но нека това да не е само за камуфлаж. Трябва едно трето мястоза такава личност,и много ваще жно каква да е личността,т.е. кой да е този човек. Тук ще срещнат най много проблеми.

06.04 2014 в 13:18

@Борислав Петров
Може и да включат, най-малко защото Борисов дължи тена си на баща си, но всичко е научил от майка си (по негови думи). Но също така със сигурност кукловодите са атеисти от съответните отдели на ДС или вече и техните деца. Заиграването с турците и други предателства помогнаха на Живков да преживее с 10 години Чаушеску, после внучката му беше депутат, след това личния му частен охранител и синът на шофьора на шефа на ДС управляваха България, сега пак се готвят, но за фамилията не е от значение дали ще управляват България като 16-а република на СССР или като Булгаристан, важното е интересите на фамилията да са задоволени.

06.04 2014 в 13:09

Страхът на ДПС е голям, не защото губят политическия монопол, а защото губят електорат. Голяма част и от техния електорат прави банички в Германия, затова вече не могат да разчитат на заплаха с етническия мир и това което наблюдаваме е опит да се инфилтрират във всички политически субекти, за да има политическа подкрепа далаверата им. А "цакането" на ДПС с назначаване на кадри на ДПС дойде след ръкостисткането между Местан и Борисов. Политическите дългове трябва да се плащат и Борисов ще стане донор на политическо влияние, заради началния тласък от ДПС за политическата му кариера. Жалкото е, че след тези игри от България нищо няма да остане. Но къде са българите?

06.04 2014 в 12:57

А християни, католици и атеисти ще включи ли ?