Цветан Цветанов нарече отцепниците от ГЕРБ "метастази"

OFFNews 05 април 2014 в 16:32 11214 11

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов нарече отцепниците от ГЕРБ "метастази" на пресконференция във Варна.

Отцепниците от ГЕРБ, които станаха членове на партията на Николай Бареков, могат да играят положителна роля за предизборната кампания, допълни Цветанов, който оглавява и предизборния щаб.

Партията, когато е в опозиция, има възможност да се очисти от вредните метастази, обяви Цветанов и допълни, че "мирисът на пари явно там е много по-голям".

Листата на ГЕРБ за евроизборите е готова на 99%, съобщи още Цветанов и допълни, че Варна заслужавала да има евродепутат.

От ГЕРБ обявиха, че очакват повече хора да гласуват за тях сега спрямо 2009 г. и че ще имат 5 евродепутати. Общо за България броят им ще е 17.

Цветан Цветанов обяви още, че в малките населени места и районите с бедно и етническо население вече текат процеси за купуване на гласове.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ каза още, че 2014 г. ще бъде нулева за България по отношение на еврофондовете, тъй като „правителството не може да се справи с новия програмен период”. Кабинетът се е провалил в сектор "Сигурност", смята още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!