Георгиев: 15 нови индустриални парка за по-високи доходи на хората

OFFNews 07 юни 2024 в 14:37 519 0

Георги Георгиев от ГЕРБ се срещна с представители на бизнеса от 23 МИР

Снимка ГЕРБ-СДС

Георги Георгиев проведе заключетелна среща с представители на бизнеса

Предвиждаме да създадем 15 нови стратегически индустриални парка в страната и да осигурим допълващо устройствено планиране на терените, за да се изградят зони за жилищни и обществени нужди към тях. Така фокусираме усилията си върху икономика, допринасяща за постигане на стратегическа специализация на регионите. 

Това заяви зам.-председателят на СОС и кандидат за депутат от ГЕРБ Георги Георгиев, който заедно с Александър Иванов и Владимир Данаилов проведе среща с над 120 представители на бизнеса 

„Бизнесът е основният двигател на българската икономика. Като дясна партия ще подкрепяме развитието на предприемачеството като наш основен приоритет. Затова се ангажираме с предоставянето на благоприятна бизнес среда, намаляване на бюрокрацията и стимулиране на инвестициите.“, каза Георги Георгиев.

„Поетапно целим еволюция в икономическото и индустриалното развитие в страната, за да осигурим висока добавена стойност на родната икономика и откриване на работни места с по-високи доходи за хората. Важно е да намалим административната тежест за инвеститорите чрез механизъм за комплексно обслужване на принципа на „дигитално гише“, допълни Георгиев. 

--------------------------------

Избори 2024

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Историите на Иво Иванов