Финансист и експерт по водите води листата на ПП МИР в Пазарджик

OFFNews 06 юли 2021 в 12:17 979 0

Димитър Методиев е водачът на листата за кандидати за народни представители на ПП МИР за област Пазарджик за предстоящите парламентарни избори. Той финансист, с опит в сферата на туризма, продажбите и банковото дело, като е натрупал и дългогодишен стаж в „Напоителни системи“. Бил е генерален директор на дружеството, както и председател на Съвета на директорите.

„Станах член на ПП МИР заради нейния председател – Симеон Славчев. Той е истински лидер и умее да обединява хората около себе си. Вярвам, че с лидера можем да направим промяната в България, а с моя опит и експертиза ще допринеса за това“ заяви Димитър Методиев.

Той е бил управител на застрахователна компания в Пазарджик, както и заместник-директор на агенция за маркетинг, като е отговарял за сключването на договорите и изготвяне на финансови отчети. Осем години е бил директор „Воинтех“ – поделение Пловдив. Започва работа като управител в „Напоителни системи“ – клон Пловдив , като не след дълго е поканен да бъде член на Съвета на директорите в централното управление на дружеството. След това е управител на клона на „Напоителни системи“ в София, както и председател на Съвета на директорите на дружеството и генерален директор. Развива дейност като управител на хотелиерска фирма.

Завършил е Техникум по електроника в Пловдив и Стопанска академия ”Д.А.ЦЕНОВ” в Свищов. Магистър е по икономика и индустриален мениджър по „Икономика и информационно осигуряване управлението на предприятието.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!