Фандъкова срещу Лилков - все още няма изразен водач (временни резултати от анкетата)

OFFNews 22 октомври 2015 в 00:01 12152 10

Йорданка Фандъкова, която е кандидатът за кмет на София от "ГЕРБ", все още няма достатъчно голяма преднина пред кандидата за кмет от "Реформаторски блок" Вили Лилков, сочач последните резултати от анкетата на сайта ни.

От общо 5761 гласували 29% подкрепят Фандъкова за трети мандат на кметския пост. Лилков събира 21% от гласовете.

На трето място е Страхил Ангелов от партия "Движение Напред България" - 11%, следван от Ангел Джамбазки (ВМРО), Михаил Мирчев (БСП) и Георги Кадиев (АБВ).

В Русе "ГЕРБ" води с категорична преднина сред 284-те гласували - кандидатът ѝ Пламен Стоилов е получил 45% одобрение. С почти 20% процента след него е Галин Ганчев от "Реформаторски блок". Трети са ВМРО с 13%.

В анкетата ни за Варна победител досега е кандидатът на местната коалиция "Реформатори и Патриоти - Решението за Варна" - Чавдар Трифонов. В тази коалиция влизат ВМРО и "Реформаторски блок".

Също като в София разликата между кандидатите на РБ и "ГЕРБ" за Варна е малка - за досегашния кмет Иван Портних са гласували 30% от всичките 158 участвали в анкетата.

Георг Спартански води повече от убедително в анкетата ни за Плевен 64% от всичките 134 гласували са избрали именно него. Кандидатът на "ГЕРБ" Димитър Стойков досега е получил едва 16%.

В анкетата ни за Враца са гласували 106 души. 41% са избрали кандидата за кмет от "ГЕРБ" Калин Каменов. На второ място е независимият кандидат Николай Иванов (20%). Следват Здравко Златев (РБ) и Красимир Богданов (ВМРО).

Относно резултатите от анкетата ни за Перник можете да прочетете тук.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!