Диана Дамянова: Мафията ще се бори срещу честните избори докрай!

OFFNews 13 ноември 2021 в 12:34 4374 0

"Мафията ще се бори срещу честните избори докрай! Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласуване да е просто човешка глупост."

Това написа във фейсбук профила си Диана Дамянова, PR специалист и шеф на предизборния щаб на ПП "Продължаваме промяната" в коментар за решението на ЦИК за броене на разписките.

"Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласуване да е просто човешка глупост. Защото на мен ми се струва, че ни се готви сценарий по Тръмп - нагнетяваш напрежение, оспорваш изборите, именно чрез това ръчно броене, където "експертите" на ГЕРБ са истински експерти и после... помните ли? .... ами после възмутени граждани нападат каквото тук играе ролята на Бял дом.

Иначе ръчно броене на резултатите от машинното броене, би бил просто цирк, ако не е част от истински сценарий за опорочаване на изборите.

От което пък следва, че мафията явно има някакви резултати, различни от публично известните. И е готова да направи всичко, дори нападение над тукашния Бял дом, с цел да не допусне да бъде победена", пише Дамянова.

"Срещу това ние можем да направим само едно - да излезем да гласуваме, толкова масово, че поредната им манипулация да потъне в нашия масов вот.

Просто заведете трима свои близки, говорете, убеждавайте ги, разкажете им истината и не им позволявайте да успеят, като обезверят хората в силата на вота", призовава тя в профила си във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови