Десислава Иванчева не е кандидат на "Зелените" за кмет на "Младост"

OFFNews 08 ноември 2016 в 15:40 3803 2

Десислава Иванчева е кандидат за кмет, издигнат от Инициативен комитет за независим кандидат на район „Младост“ и e подкрепенa от ПП Нормална държава. Още от самото начало на нашите протести поискахме помощ от всички политически сили и тогава се отзоваха единствено от ПП „Нормална държава“ и ни помагат и до днес. Кандидатурата по никакъв начин не е свързана с партия „Зелените“, която подкрепи друг кандидат за кмет на района.

Това се казва в декларация на инициативния комитет за издигането на Иванчева, подписана от "За зелен Младост". 

Искаме обаче да декларираме, че в този толкова важен момент за район „Младост“ Десислава Иванчева би приела подкрепа не само от „Зелените“, но и от други партии и сдружения, защитаващи демократични ценности и каузи, за които тя се бори. Изричното условие е това да не предполага политическо обвързване, тъй като Иванчева е независим кандидат за кмет и държи да остане такава, пише още в текста. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12435

2

Jinx

08.11 2016 в 19:19

Издигна ми се в очите това момиче. С тия непрокопсаници няма смисъл да се прави каквата и да е коалиция.

12860

1

newfoundland

08.11 2016 в 18:31

Със Зелените работа да си нямаш. От тях само бели и рекет може да се очаква. Да видим сега дано сигнала относно магистрала Струма до Прокуратурата види бях свят, защото иначе трябва да се излезе на протест.