Даниел Митов на откриването на кампанията: ГЕРБ води България към по-добро, силата ни е в свършената работа

OFFNews 13 юни 2021 в 16:16 2829 3

ГЕРБ води България към по-добро. Ние можем да преодолеем разделението. Реваншизмът и омразата се плащат скъпо. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в 24 МИР Даниел Митов при откриването на кампанията в София. На събитието присъстваха стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, кметове, общински съветници, младежи, общественици и др.

„Нашата сила е и в свършената работа. Не в клеветнически кампании като нашите опоненти, които като дойде време за работа се скриват. Да се работи е трудно. Но ние не се плашим от работа. Ще продължим да работим за българските граждани чрез инвестиции в здравеопазването, в образованието“, увери Митов. По думите му другите партии непрекъснато се оправдават, на тях все нещо им пречи, все другите са им виновни. „Всъщност демокрацията им пречи. Затова се опитват да я демонтират и превръщат демократичния ред в хаос. Най-ясна илюстрация на това са 45-ото Народно събрание и служебното правителство. Те са изпълнени само с омразата и мракобесие“, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

„Наш партньор е СДС, защото и ГЕРБ, и СДС искаме България да се развива демократично, да стъпва на реда, законността и отговорните хора. Хаосът се изненадва, че ГЕРБ води в социологическите проучвания. Виждаме, че хората, които искат демокрация, са повече, а чегъртачите по-малко“, завърши водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 24 МИР-София.

По време на откриването бяха показани новите лица на партията в предстоящия вот на 11 юли. Сред тях се отличават лекари, политолози, педагози, икономисти - хора с ясна визия за бъдещето на страната.

„Ако бъда избран за народен представител, бих искал да работя за диалог и - ако може, никаква омраза“, заяви кандидатът за народен представител от 24 МИР Драгомир Младенов. Той изтъкна огромните средства, които правителствата на Бойко Борисов инвестираха в реконструкция и ремонт на храмове на всички вероизповедания. „В ГЕРБ има баланс. Но не и крайности. Това бе едно от нещата, които ме убедиха да се присъединя към партията. Това е и нашата философия на работа, с която ще се противопоставим на разделението и омразата“, каза още той.

Според Йорданка Петрова само ГЕРБ може да носи отговорност и да спре хаоса. „Като част от екипа на бившия просветен министър Красимир Вълчев станах свидетел на всички реформи в системата на образованието. Знам, че най-сигурната и дългосрочна инвестиция в бъдещето на нашето общество е доброто образование. Знам също, че ГЕРБ може да гарантира продължаване на инвестициите в сектора, на чиито резултати се радваме днес“, посочи кандидат-депутатът от 25 МИР-София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

105

2

Имe на профила

13.06 2021 в 17:08

Аман от педераси.