Бареков: По-малко от трима евродепутати за ББЦ ще е фалшификация

Ивайло Анев 23 май 2014 в 09:32 6799 13

Лидерът на България без цензура Николай Бареков заяви, че няма да признае резултат от вота, ако той дава по-малко от трима евродепутати за коалицията с ВМРО, ЗНС и Гергьовден.

"По-малко от три мандата ще го приема за фалшификация на вота". Това каза в "Гореща точка" по ТВ7 Бареков, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Той цитира данните на PollWatch, които обявиха вчера, че ББЦ е трета сила, бие ДПС и ще има трима евродепутати. Бареков заяви, че вярва на тази агенция, защото тя е към Еврокомисията. В същото време той посочи, че дори агенциите, които не признаваха, че Бареков съществува, бяха принудени да признаят, че ББЦ взема 12-13 % на евровота.

"За нас ще има вълна. Резултатът за ББЦ ще е огромен. Затова БСП, ГЕРБ и ДПС да внимават какво ще правят с нашите бюлетини. Има екзитпол, който сме поръчали", предупреди Бареков, като допълни, че тече кампания по покупка на гласове. Той даде за пример Ковачки, който "стимулира" работниците си с пари, за да дадат вот за социалистите: "Ковачки, който приватизира сума ти мини по време на Тройната коалиция, месеци наред не плаща заплати. Сега дава по 100 лв. на работниците си, за да гласуват за БСП. Това е цинизъм!", възмути се Бареков.

"Когато ББЦ спечели изборите, на Ковачки ще му бъдат отнети всички мини и ще се върнат на държавата", зарече се Бареков. Той предрече, че в Бобов дол масово ще гласуват за ББЦ и коалиция, защото знаят, че Ковачки ще бъде разследван по тяхно време.

Бареков уточни, че посещава при обиколките си из страната само тези фирми, в които работодателят е платил заплатите и осигуровките.

Относно изключения от ГЕРБ депутат Даниел Георгиев лидерът на ББЦ заяви, че не знае къде е той в момента. "Не е при нас. Нямам нужда от депутат, който е иди ми - дойди ми. Той пристигна в Бургас и ме прегърна, беше много уплашен от мутро-милиционерските методи на ГЕРБ", обясни Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!