Трябва ли ми алтернативен линк за Betway.bg?

OFFNews 27 април 2022 в 16:11 728 0

Някои от по-опитните и истински запалени играчи, които не пропускат никога шанс да се впуснат в хубава онлайн казино игра, сигурно са попадали на такъв тип линкове. Когато говорим за букмейкъри, основно понятие от тяхната терминология е лицензът. За радост, отскоро Betway.bg разполага с този документ, който позволява на чуждестранната компания да работи и развива своята дейност и в България. Това определено е успех, защото малко фирми успяват да се домогнат до него и именно тогава се налага употребата на така наречените „огледални линкове“. Повече за тях, предстои да разкажем по-надолу.

Какво е алтернативен линк?

Когато търсите информация в областта на онлайн букмейкърите, няма как да не попаднете поне веднъж на понятието алтернативен линк. По своята същност, алтернативният линк е стандартен линк, който ще ви отведе към сайт на букмейкър и така ще ви позволи да се възползвате от всички функционалности и оферти, които са заложени в него. Това улеснява работата на някои компании, които по определени причини не могат да предоставят директен достъп. Тези причини най-честно се коренят в местното законодателство и регулация, които са строго индивидуални за всяка държава. У нас, за да се извършва дейност в областта на хазарта, следва да се мине дълга и сложна процедура, гарантираща безопасността на всеки един играч, който направи своята регистрация в платформата на конкретния букмейкър.

Кога се използва?

Както споменахме, някои бетинг сайтове не са достъпни пряко, чрез въвеждането на името им в търсачката. Това се случва, когато те нямат разрешение от компетентните органи и не са регистрирани като лицензиран букмейкър, който може да оперира на територията на нашата страна. В такива ситуации, вашата антивирусна система, ще блокира директно линка към тяхната платформа при опит за посещение. Поради тази причина, редица чуждестранни фирми, които очакват получаване на такова разрешително или не са пристъпили към самия процес все още, залагат на употребата на алтернативен линк. Този вид линкове, играят ролята на посредник, който насочва към желаната платформа. Следва да сте запознати, че ако една такава компания е легитимна у нас, тя няма да има нужда от употребата на това средство. Това е един лесен начин да различавате какъв е статутът им.

Необходим ли е алтернативен линк за Betway BG?

Както споменахме, Betway са най-новият лицензиран букмейкър у нас. Това директно превръща техният сайт и функциите, които предоставят чрез него, в напълно законни и лесно достъпни за всеки български играч и посетител. Когато един бетинг сайт оперира с позволение на територията на България, можете без проблем директно да откриете оригиналният линк и да го последвате. Няма да сте изправени пред никакви спънки, защото лицензираните букмейкъри не се нуждаят от алтернативен линк, за да предоставят услуги. Така че без никакъв проблем можете да се отправите към платформата на Betway и да разгледате какво ново са подготвили за всички български играчи.

Не е трудно да откриете различни алтернативни линкове в онлайн пространството, които ще ви пренасочат към различни бетинг компании. От скоро, Betway не се нуждаят от такъв, за да осъществят контакт с българските играчи. Те вече могат да се категоризират като лицензиран букмейкър, което дава право на всеки интернет потребител от територията на българската държава да разгледа и опознае платформата на новата фирма. Така че, можете да бъдете спокойни за сигурността си и да се насладите на техния добре разработен сайт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови