Пакта отпразнува третата си годишнина с фен среща

Стефан Йончев 14 юли 2018 в 22:04 10197 0

s

"Пакта" отпразнува третата си годишнина с фен среща в София. 

"Пакта" е младежка организация, съставена от известни български геймъри и влогъри. Нейните участници ежедневно публикуват развлекателни клипове в Youtube, които привличат голям брой последователи. Като играят едни от най-актуалните игри в момента и засягат интересни за аудиторията си теми, звездите от "Пакта" получават много фенове сред младежите в интернет пространството.

Тази година "Пакта" празнува третата си годишнина. По този повод те организираха мащабна фен среща, която даде възможност на младите ентусиасти да се срещнат с любимите си Youtube знаменитости. Събитието се проведе днес в Интер Експо Център в София.

Фокусът на тазгодишното издание бе изцяло върху феновете, като целта бе всеки да получи шанс да се срещне лично със звездите, с които желае.

Хиляди любители на "Пакта" се събраха да отпразнуват повода и да се възползват от случая.

Младите почитатели се редяха за снимка и автограф от любимия геймър или влогър, за възможност да зададат въпросите си или просто да си побъбрят.

Срещи провеждаха 16 от членовете на "Пакта" - Stinway, Znaka, Hazel, Doomkaliber, Baki961, Nikicha1, Venata, Dido_D, heavenBUL, Gothika_47, F1ze, MrJackp0t, ThisIsDean, Noobcleaver, Aethelthryth, xXShadowHexXx.

Освен срещите, които бяха главната атракция, посетителите можеха да закупят и разнообразни тениски на членовете на организацията, плакати, фигурки на герои от популярни игри и предавания и т.н. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови