Вълнуваща неделя за майсторите на прогнози

OFFNews 04 декември 2016 в 11:15 3202 0

Вълнуваща неделя се очертава за любителите на футбола и майсторите на прогнози.

Безспорно най-голям интерес от мачовете днес предизвиква дербито на Рим между Лацио и Рома на "Стадио Олимпико" от 16 часа. Лацио е символичен домакин, но в такива мачове това няма голямо значение. Двата тима са съседи в класирането и от изхода кой погледне по-уверено към върха на таблицата, където комфортно се е настанил шампионът Ювентус.

През миналия сезон Рома спечели на два пъти и "орлите" едва ли искат негативната серия да продължи. Лацио се намира в чудесна форма в последно време, като записа девет мача без загуба. Въпреки това букмейкърите дават предимство на Рома, а дали имат основание ще разберем в късния следобед.

Тогава започва и друг интригуващ двубой, но на Острова, където Манчестър Юнайтед гостува на Евертън от 18 часа в опит да убеди милионите си фенове, че излиза от кризата. Двубоят на "Гудисън парк" е от 18 часа и в него гостите излизат без капитана си Уейн Рууни, който беше привлечен именно от Евертън.

През седмицата Юнайтед победи Уест Хам с 4:1 за Купата на лигата и ако спечели и днес, ще покаже, че е скъсал с превърналото се в практика редуване на добри и слаби игри. Очаквано "червените дяволи" са фаворити според залозите, но на терена всичко се случва.

У нас пък от 17,30 часа ЦСКА приема Пирин Благоевград в търсене на втора поредна победа след успеха с 2:0 над Нефтохимик в миналия 16-и кръг. Букмейкърите дават сериозно предимство за домакините, но нека имаме едно наум, че благоевградчани разгромиха в миналия кръг изненадата в Първа лига Дунав Русе и съвсем не са за подценяване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови