В Лудогорец си пожелали Ференцварош

OFFNews 30 август 2019 в 15:48 1316 1

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че тайно се е надявал "орлите" да се паднат в една група именно с унгарския Ференцварош на жребия за първата фаза на Лига Европа.

Разградчани играха с унгарския първенец на старта на квалификациите за Шампионската лига, но отпаднаха. Сега съдбата им дава шанс да се реваншират. Останалите съперници в група Н са руския ЦСКА Москва и испанския Еспаньол.

"Групата е нормална. Ние не сме очаквали, че ще има леки съперници. В тази фаза няма слаби отбори, но е хубаво, че няма изявен фаворит. Надявам се да прескочим групата. Шансовете са доста добри да прескочим тази фаза. Отборът натрупа опит в турнирите. Най-хубавото е, че всичко зависи от нас.

Аз лично си бях пожелал да ни се падне Ференцварош, за да покажем, че имаме по-добър отбор и по-добрите футболисти", коментира Генчев.

Националът Симеон Славчев и неговия Карабах също са в групите, като тимът от Азербайджан ще играе със Севиля, АПОЕЛ и Дюделанж.

Друг български национал - Васил Божиков и неговият Слован (Братислава) ще премерят сили с тимовете на Бешикташ, Брага и английския Уулвърхемптън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови