ЦСКА загуби първи точки на "Българска армия"

OFFNews 06 ноември 2022 в 19:44 5345 1

Футболистите на Саша Илич не показаха достатъчно аргументи да спечелят

Отборът на ЦСКА загуби първи точки на собствения си стадион, след като завърши 0:0 с Локомотив (София).

Воденият от Саша Илич тим продължава да е лидер в класирането с 41 точки, но пропусна да се откъсне още пред преследвачите. "Червените" записаха в актива си две греди, но не показаха достатъчно аргументи да спечелят мача. Домакините имаха редица проблеми в състава, като поради различни причини не успяха да играят капитанът Юрген Матай, Декенс Назон и Брадли Де Нойер.

Още в първата минута Жиреаир Шагоян от домакините направи хубав пробив отляво и отправи първия точен удар, но той понадна право в ръцете на вратаря на гостите Александър Любенов.
Локомотив отговори с шут на Антонио Вутов от пряк свободен удар, който премина над напречната греда.

В 15-ата минута Юлиан Ненов се измъкна зад защитата на "червените", но стреля много неточно с левия крак, а според страничния съдия е бил и в положение на засада. Следващата минута шут на Маурисио Гарсес от ЦСКА-София бе блокиран в корнер. В 25-ата минута Гарсес стреля с глава над напречната глава след изпълнение на корнер. В следващата минута Симеон Славчев от "железничарите" премина през Амос Юга, но последния му пас не стигна до Ненов, който бе на чиста позиция.

В 42-рата минута Маурисио Гарсес се измъкне отдясно и нанесе удар по земя с левия крак, който се отби в левия стълб на вратата на гостите и излезе извън очертанията на терана.

В 61-вата минута Браян Морено от "червените" можеше да вкара много красив гол от трудна позиция. Малко след това Симеон Славчев направи пропуск за "червено-черните", въпреки че позицията му бе неудобна.

В 68-ата минута резервата на "железничарите" Илия Димитров направи голям пропуск. Той получи топката и финтира Християн Петров, но с левия крак стреля над вратата. Две минути по-късно Енес Махмутович бе най-съобразителен при корнер, но с глава прати топката в напречната греда. При добавката Гавин Минков стреля над напречната греда.

В 88-ата минута резервата на ЦСКА-София Бисмарк Чарлз получи добра топка, но стреля слабо, като вратарят на гостите Александър Любенов закова топката в ръцете си. Домакините стигнаха само до няколко мелета с даденото допълнително време от 6 минути.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2070

1

НЕМА ТАКЪФ

08.11 2022 в 07:37

ТУЙ отборче Е ЗА " ГИНЕС " ! КАК ЗА 6 год. ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ , ТИРЕТО СЕ СДОБИ С 31 титли ! Н Е В Е Р О Я Т Н О НО " БЪЛГАРСКИ " ФАКТ ?