ЦСКА допусна нелеп обрат в контрола срещу Струмска слава (видео)

OFFNews 24 март 2018 в 13:09 4904 0

ЦСКА загуби с 2:3 от аматьорския Струмска слава в днешната контрола между двата тима, играна на базата в Панчерево.

Проверката беше под въпрос заради силния снеговалеж през последните дни, но екипите на фирмата, която поддържа терена, продължиха с почистването му до самото начало на срещата и тя все пак се проведе по план.

Футболистите на треньора Стамен Белчев подходиха лежерно към мача и бяха изненадани от 12-ия във Втора лига. "Червените" поведоха с гол на Жеан Бланко от дузпа в 6-а минута, отсъдена за нарушение срещу Роланг Алберг.

Преди почивката, гостите от Радомир успяха да се върнат в мача, след като Георги Каранейчев бе изпуснат от защитата на ЦСКА и след като остана очи в очи в Китанов, не се замисли и изпрати топката в далечния ъгъл за 1:1.

През втората част, Струмска слава отбеляза още два бързи гола - в 52-ата и 54-ата минута, като и двете попадения бяха дело на Кристиян Тасев.

Десет минути по-късно, Алберг върна едно попадение и намали на 2:3 след добро взаимодействие с Раул Лое.

В същото време "червените" пуснаха информация за билитетите за юбилейния мач. Ето какво написаха от клуба в официалния си сайт:

"Армейци,

поради големия брой запитвания за билетите за предстоящия мач навръх 70-ия рожден ден на ЦСКА на 5 май срещу Лудогорец, който ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 20:00 часа, ви информираме, че продажбата на билети ще започне от 14:00 часа в понеделник (26 март).

Цените на билетите, които са със специален дизайн, са както следва:

- Сектор А - 19,48 лева
- Сектор Б - 7 лева
- Сектор В - 19,48 лева
- Сектор Г - 7 лева
- ВИП ложа - 1948 лева

Абонаментните карти важат за двубоя.

Билети ще могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията", както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews