ЦСКА се изправя срещу Лудогорец на юбилея

OFFNews 21 март 2018 в 18:59 4417 0

Страхотен футболен спектакъл очаква феновете на ЦСКА навръх 70-ия рожден ден на клуба на 5 май. Тогава "червените" ще се изправят срещу действащия шампион Лудогорец на националния стадион "Васил Левски", стана ясно от програмата, публикувана в официалния сайт на БФС. Двубоят е с начален час 20,00.

Насрочването на двубоя за тази дата е по искане на ЦСКА, а изборът на стадиона не е случаен - очаква се той да се напълни с желаещи да отпразнуват годишнината. В ЦСКА стягат голяма празнична програма, а подробности ще бъдат обявени идната седмица.

Междувременно Спортно-техническата комисия към БФС определи точните дати за полуфиналите в турнира за Купата на България. Най-голям интерес предизвикват двата сблъсъка между Левски и ЦСКА, които ще се играят на стадион “Васил Левски”.

Първият епизод от битката им за място във финала предстои на 11 април, сряда, от 19:00 часа. Реваншът е две седмица по-късно - на 25 април, сряда, от 18:30 часа. В другия полуфинал ще се борят Ботев (Пловдив) и Славия, съответно на 10 и 24 април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови