Серхио Рамос: Сигурно ще съм виновен и за настинката на Фирмино

OFFNews 05 юни 2018 в 18:47 5357 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос мина в настъпление срещу критиците си. Бранителят попадна в центъра на скандал след финала на Шампионската лига, като беше обвиняван дни наред, че едва ли не умишлено е контузил египетския нападател на Ливърпул Мохамед Салах.

В последните дни пък на съвестта на Рамос беше лепнато и обвинението, че е причинил комоцио на стража на англичаните Лорис Кариус преди двете му фатални грешки.

"Боже Господи, те отделят толкова време на случката със Салах. Гледах повторенията и се вижда, че той хваща ръката ми и аз падам на другата страна. Контузията му е на другата ръка, а не на тази, с която се държахме, а те ме изкараха, че съм му направил хватка от джудото.

След като вратарят каза, че съм го ударил умишлено, сега липсва само Фирмино да каже, че е настинал, след като капка пот е паднала от мен върху него.

Със Салах си говорихме чрез съобщения и той се чувстваше добре. Той можеше да играе през второто полувреме, ако му бяха сложили инжекция на почивката. Правил съм го няколко пъти", сподели Рамос пред "AS".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!