Роналдо измести Меси от върха на FIFA 2018

OFFNews 12 септември 2017 в 11:33 2174 0

Снимка easports.com

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за първи път изпревари легендата на Барселона Лионел Меси в най-популярната футболна игра FIFA. Това стана ясно, след като създателите на конзолата - ЕА Sports официално обявиха рейтингите на играчите.

Португалецът е оценен с 94 точки от възможни 99. На една зад него е Лео. Челната тройка допълва новият голмайстор на ПСЖ Неймар с 92, колкото има и Луис Суарес.

Припомняме, че в продължение на пет години лице на играта бе аржентинецът, който бе на обложката в периода 2012-2016. По всяка вероятност това е и причината за обрата в коефициентите на двете суперзвезди. 

Иначе Мануел Нойер от Байерн Мюнхен е най-добрият вратар. Той е оценен с 92 точки. Интересното е, че Гонсало Игуиан от Ювентус намира място в Топ 10, въпреки че головата немощ на аржентинския стрелец в най-големите мачове е всеизвестна.

От защитниците най-напред е Серхио Рамос (90), а от халфовете №1 е съотборникът му на "Бернабеу" Тони Кроос, също 90. Най-много представители в челната десетка има Реал – трима, докато Барселона и Байерн Мюнхен са с по-двама.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!