Оставили жаден вратаря на Левски срещу Черно море

OFFNews 01 ноември 2018 в 10:45 2707 0

Левски отпадна от турнира за Купата на България след продължения и дузпи срещу Черно море и остана на "сухо" в турнира за поредна 12-а година.

Буквално на сухо пък е бил оставен вратарят на "сините" Божидар Митрев в продълженията, след като едно от децата, които гонят топката, постъпило доста подло с него, пише "Меридиан Мач".

Хлапето издебнало разсеяност на стража и разсипало бутилката му с вода. Така Митрев останал жаден. Не е ясно дали дехидратацията е повлияла на представянето му при изпълнението на дузпите, в които "сините" направиха два пропуска и пратиха Черно море напред.

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов не пропусна да коментира мача и конкретно съдийството на Ивайло Стоянов - Сватбата. Според него е била пропусната дузпа за Левски в редовното време, а реферът е показал много незаслужени картони на футболисти на Левски.

"Загубихме. Сами изпуснахме шанса си. За изпуснатите дузпи няма кой да виним. Но ако заради това премълчим разполагането на охранители преди мача пред стаята на съдиите, спестена 1000% дузпа, измислените картони, сами обричаме себе си на забвение. Сами срещу всички! Това ще е играта до края на сезона и от всички ни зависи да не сведем глави!", пише Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови