Майкъла: Ще бием Левски с повече, но като сложат козирка

OFFNews 02 май 2017 в 16:12 2277 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла за пореден път доказа, че няма равен що се отнася до словесните нападки към Левски. Той се пошегува със "сините", сравнявайки ги с Локомотив Мездра и Ботев Враца. Майкъла не пропусна да дразни Левски пред "Топспорт" заради загубата 0:3 от ЦСКА-София.

"Не бях на стадиона. Знаех резултата предварително и отскочих до Правец. Преди мача казах, че за Левски ще е голям успех, ако стигне до равенство или загуби с гол разлика. Какво мисли сега Николай Митов? От ЦСКА ли паднаха, или от Литекс? А може би от Етрополе?

Това е основният проблем на Левски - не гледат себе си, играта си, а само обсъждат ЦСКА. Приказки в Левски от сутрин до вечер. Много ЦСКА или малко ЦСКА - би си ги доста, цели три гола.

Митов избра лоша тактика и сбърка състава. В Левски са вечни надежди. На по 30 години станат, а още са надежди. Аристократи сме и се смилихме. А Левски ни се хвърля до 92-ата минута, защото играе срещу европейски отбор.

Ние играем с отборче от "Подуяне", нищо повече. Отборче като Враца или Мездра, без да се обиждат. Възпитани сме от ЦСКА - не бием по-малките от нас с много. Когато станат по-сериозен отбор и сложат козирка - ще ги бием с повечко", каза Майкъла пред "Топспорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!