Треньор на ЦСКА-София: Бомбичката ме удари и паднах, не чувах нищо

OFFNews 01 май 2017 в 16:26 2314 0

Снимка Сергей Антонов, OFFNews

Томас Нойберт, който от есента пристигна като кондиционен треньор на ЦСКА-София, пострада най-тежко след мача с Левски. Тлед третия гол на "червените" отгоре полетя канонада. Германецът, който работи и за Стяуа - сега ФКСБ, разказа пред румънските медии за диващината.

"Всичко се случи при третия ни гол, когато моите колеги започнаха да скачат и да се радват. Феновете на Левски, които бяха зад скамейката ни, започнаха да хвърлят предмети по нас.

Аз се скрих, защото не можех да дишам от дима. В този момент някъде нещо ме удари и се строполих на земята. Беше бомбичка, защото 40 секунди не чувах нищо", каза немецът.

"Когато се съвзех, видях хора около мен. Искаха да ме качат в линейката и да ме отведат в болница, но аз предпочетох да остана до отбора. Сега съм добре, слава на Бога. Миналата нощ ме боля главата, но сега всичко е наред.

Но един от треньорите на ЦСКА беше ударен с камък, можеше и да умре. Такива неща не трябва да се случват повече", сподели Нойберт пред Диги Спорт.

Това е само една от точките, по които Левски ще бъде наказан сурово, може би с рекордна за клуба глоба. Припомняме, от централната трибуна развяха и фашистко знаме.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови