Лудогорец привлече вратар от Бразилия

OFFNEWS 07 януари 2017 в 15:57 3041 0

Най-новото попълнение на шампиона Лудогорец е бразилският вратар Ренан дос Сантос.

27-годишният страж е играл зв кариерата си за а Бутафого и Авай. Той е висок 190 сантиметра и ще се конкурира за титулярното място в Лудогорец с Владислав Стоянов и канадския национал Милан Борян.

"Знам, че в Лудогорец има само качествени играчи. Не познавам отбора в детайли, но това, което чета е впечатляващо. Малко ми е странно при адаптацията, тъй като тръгнах от Рио де Жанейро при плюс 40 градуса, а в момента в София е минус 15", каза с усмивка новият вратар на шампионите.

Информацията засили спекулациите, че Стоянов ще бъде продаден. Вчера Лудогорец представи още един бразилец. Това е Жоао Пауло от Ботев Пловдив.

"Имах оферти и от други отбори, но избрах Лудогорец, защото това е най-добрият тим в България. Бързо се разбрах за личните условия, нямаше проблем. Знам какво е нивото на Лудогорец и как играе отборът.

Започвам да работя, за да се наложа. Предпочитам повече да играя по крилата, но в Ботев бях централен нападател. Играл съм срещу футболистите на Лудогорец, сега ще започна да ги опознавам", заяви бразилецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови