Изчислиха: Лудогорец бие 1:0 Копенхаген

Ивайло Йолчев 03 януари 2017 в 18:40 3553 0

Лудогорец ще победи 1:0 Копенхаген в първия 1/16 финал от Лига Европа. Това изчисли един от най-големите руски сайтове за прогнози Букмекеры.рф. Срещата е на 16 февруари на стадион "Васил Левски", а реваншът в Дания седмица по-късно.

Според руснаците обаче шансовете за краен успех на скандинавците са 60%. Копенхаген се представи солидно в Шампионската лига, където събра 9 точки в група с Лестър, Брюж и Порто. Това ги класира трети.

Лудогорец също завърши трети в групата с Арсенал, ПСЖ и Базел, въпреки че събра три точки. Според руските анализатори обаче българският шампион ще победи у дома. Те са убедени още, че един от двата съперника няма да вкара гол предвид здравите защити и важността на мача.

Копенхаген има едно участие в кръг след групите на Лига Европа. Преди 6 години датският тим губи два пъти с по 1:3 от Олимпик Марсилия. Тимът обаче има слаба резултатност в турнира. За последните 9 мача е вкарал повече от един гол само веднъж.

Копенхаген има допуснат гол при 13 от последните 16 гостувания в Лига Европа. Това дава огромни шансове на Лудогорец да вкара. Сайтът дава коефициенти съответно 2.50, 3.30 и 2.80 за първия мач в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews