Треньорът на Лудогорец очаква до двама продадени

OFFNews 06 януари 2017 в 16:02 1917 0

Жоао Паоло

Лудогорец ще продаде един или двама футболисти. Това призна треньорът Георги Дерменджиев при представянето на новото попълнение Жоао Пауло, купен от Ботев Пловдив. Не е тайна, че Кафу и Вандерсон са пред трансфери.

Спецът говори и за Копенхаген, с който Лудогорец играе в Лига Европа. "Ще бъдем в оптимална форма за Копенхаген. Времето е малко и трябва да работим по-интензивно", каза Дерменджиев, " Футболистите идват с няколко дни по-късно, за да починат. Имахме много национали, така че тези съперници, които съм определил, всеки един от тях ще допринесе за добрата ни игра срещу Копенхаген.

Знаем цялата програма на Копенхаген, ще пратим да бъдат гледани и на живо, ще бъдат анализирани добре," завърши Георги Дерменджиев.

Бразилецът Пауло, който пък не спря да бележи през есента за Ботев, даде заявка за титулярно място. "Имах оферти и от други отбори, но избрах Лудогорец, защото това е най-добрият тим в България. Бързо се разбрах за личните условия, нямаше проблем. Знам какво е нивото на Лудогорец и как играе отборът.

Започвам да работя, за да се наложа. Предпочитам повече да играя по крилата, но в Ботев бях централен нападател. Играл съм срещу футболистите на Лудогорец, сега ще започна да ги опознавам", заяви бразилецът.

Лудогорец обяви програмата за зимния си лагер в Турция, който ще е от 8 януари до 8 февруари.
Българският шампион ще срещне познатите тимове на БАТЕ Борисов и Марибор, които през последните години изхвърлиха Литекс и Левски от евротурнирите. Разградчани ще стартират проверките си на 19 януари срещу Арсенал Тула. Два дни по-късно следва мач срещу поляците от Ягелония, а на 27-и е двубоят срещу словашкия Тренчин.

На 29 януари Лудогорец ще се изправи срещу участника в Лига Европа Заря Луганск, а на 1 февруари е мачът срещу полския Термалика. На 4 февруари разградчани имат двубой срещу чешкия Жлин. Последните две контроли от ще са срещу БАТЕ Борисов на 7 февруари и срещу Марибор ден по-късно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!