Левскарите: "Нощните вълци" са уродливо тържество на антибългарщината

OFFNews 28 април 2017 в 13:13 20072 16

Националният клуб на привържениците на Левски, най-мощната организация на "сини" запалянковци, излязоха с декларация по повод предстоящото посещение на групата руски рокери "Нощните Вълци" на 1 май. Според феновете, това е акт на "уродливо тържество на антибългарщината и поредна гавра с българската независимост".

Ето какво гласи съобщението:

"Националният клуб на привържениците на Левски изразява своето крайно възмущение от тиражираната в медиите информация, че на 1 май, в нашия град, София, ще пристигне група руски рокери, именуваща се "Нощните вълци". Медиите твърдят, че на пролетарския празник, 1 май, въпросните планирали да участват в мотопробег, отбелязващ победния път на българската армия от Паметника на съветската армия до... Берлин, където щяло да има тържества по случай 72-рата годишнина от победата над хитлерофашистка Германия?!...

НКП напомня на широката общественост и конкретно на всички наши безпаметни сънародници, както и на руските им господари, че Българската армия никога не е стигала до Берлин. До там стига болшевишката Червена армия, не армията на Царство България.

Също така, напомняме, че участието на България в бойни действия в заключителната фаза на Втората световна война не е доброволно, а принудително – под натиска на чужд окупатор, СССР.

Смятаме за изключително важно също да се отбележи, че присъствието на съветски войски в страната ни след 8 септември, 1944 г., историята категорично счита за окупация от чужда държава, с която България се е намирала в мир. Българите, които грижливо пазят националната памет, чудесно помнят и знаят какво донесе на страната ни черната дата, на която съветски войски влязоха на наша територия – комунизъм, зверства, репресии, заграбване, тоталитарна държава, морален упадък и икономическа разруха. Влиянието на тези явления и техните проводници, и вдъхновители никога повече няма да съществуват в нашата родина.

Уважаеми участници във въпросния мотопробег, нашата общност приема вашите намерения като едно уродливо тържество на антибългарщината и поредна гавра с българската независимост. Нашата нация е част от европейската цивилизация и семейство, и бъдещето й никога повече няма да бъде свързано с човеконенавистния азиатски деспотизъм. Вие и смехотворната ви идеологическа разходка нямате място в София. Учтиво ви съветваме да отмените политически-наглото си събитие, защото нашия град не е и няма да бъде сцена на антибългарски прояви.

Обръщаме се и към Столична община и всички отговорни институции с апел възможно най-скоро да премахне скверното за българите и столицата ни туловище на споменатия Паметник на съветската армия, символ на 45-годишно иго, като го демонтира и изпрати там, където е единственото подходящо за него място – Музея на социалистическото изкуство".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

18

Red or Dead

29.04 2017 в 00:43

@Светослав, искрени поздрави за ЧУДЕСНИЯ Ви коментар!

8040

17

Svetoslav Nikolov

29.04 2017 в 00:16

Панели, Корени и всякакви тем подобни...!!!
Неонацисти изопачават Историята, много модно и доходоносно е в цяла Европа, та и у нас!
Сигурен съм, че поне на един от тези, написали този пасквил дядо му се е бил за Европа без Нацизъм! И този дядо се обръща в гроба от внуците си или правнуците си! СРАМ!!!

Първа Българска Армия е освободила много хора в Европа от Нацизма!
Генерал Стойчев е стигнал до Грац, Австрия!!!

И сме от страната на Победителите, защото Ген. Стойчев е на Парада на Победата в Москва, единствен от останалите Победители от ВСВ!!!
Дядо ми е участвал в Дравската операция и е бил ранен, но се е върнал жив, за да ме има мен!!!
Аз имам лична причина да мина по неговите стъпки!
А Вие си хейтвайте!!!
Със здраве!

8034

16

бодил

28.04 2017 в 21:21

Пълна манипулация! Гледах пресконференцията. Никакви руснаци няма да идват. Това са наши момчета и ще посетят местата на загинали български войници по време на Втората световна война. Никъде не чух да кавазват, че армията ни е стигнала до Берлин. Казаха, че е стигнала до Австрия. Това е засегнало нацистките безродници . Аз съм левскар и зная, че само една малка част от агитката на Левски откровенни нацисти са писали тези глупости стимулирани от захар на прах. Гледам и оня дето легна на к..ута бареков, а. джамбазки и той писал същото та ме съмнява, че им е дал текста. Бях с Нощни вълци и поставихме цветя пред паметника на Апостола на 19 февруари тази година. Тези "големите" родолюбци уж от фен клуба не ги видях.

12139

13

Диян

28.04 2017 в 18:37

Изключително приятно съм изненадан от позицията на липиларите от Ещадио Биволаре! БРАВО, достойна позиция!
Нека ловешките тирета се поучат...

77927

11

El Commandante

28.04 2017 в 17:05

Пфахахаха, говедата вчера руски кораб потопиха, днеска на вълците се репчат утре кой знае кво ше измислят тея миндили подуенски.

Да напомням ли кой го глобиха за нацистки символи по време на мач, уроди нещастни!