Хубчев скастри младите, заплаши Холандия

OFFNews 21 март 2017 в 17:07 2311 0

Критика към младите български играчи отправи националният селекционер Петър Хубчев на брифинг в Бояна- След това националите имаха 15 минути открита тренировка за  медиите.

Бившият защитник също така се закани, че футболистите ни ще играят за победа срещу Холандия тази събота. Мачът е от 21,45 ч. на стадион "Васил Левски".

“По моите виждания голяма част от младите футболисти получават бонус, който не трябва да е толкова голям. Те трябва да се борят повече за шансовете си и игровите минути в клубовете”, каза Хубчев.

В същото време селекционерът се защити от нападките и отсече, че за мача с Холандия е взел най-доброто. “Аз и треньорите гарантираме, че по наши виждания сме взели точните 23 човека. Това са най-добрите в момента.

Не е отписан нито един без значение години и отбор. Ние сме преценили, че тези хора ни трябват. Няма никакво задкулисие. Малко напрегната е обстановката. Ние се събрахме на две групи, половината дойдоха след мачовете в неделя, но като организация не беше лесно да наредим нещата.

От днес вече всичко е наред. Всички са здрави, двама човека минаха при доктора, но се оказа, че не е нещо сериозно”.

Хубчев заяви още, че съперникът е добре разучен. "Видяхме силните страни, както и някои неща, които можем да използваме. Гледахме и нашите мачове - кое можем да подобрим. Ние вярваме, че можем да победим. При едно достойно представяне дори и при минимална загуба, ще бъдем доволни, но ние вярваме, че можем да направим нещо.

Все пак знаем къде сме и какво трябва да правим. Ако тръгнем и ние да обещаваме ще бъде грешка. Хората искат действия. Повече такива игри като тази срещу Беларус и мисля, че ще са доволни феновете”, каза още Хубчев.

След 4 мача първи в нашата група е Франция с 10 точки, следват Холандия - 7, Швеция - 7, България - 6, Беларус - 2, Люксембург -1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews