Божинов посъветва Хубчев да го гледа

OFFNews 16 март 2017 в 19:12 2269 0

Българският нападател Валери Божинов откри головата си сметка в Китай и си пожела завръщане в националния отбор, който страда от липса на класа в атака. Божигол се превърна в герой за Мейджоу Хака, като донесе победата с 2:1 над Улхан Зал в мач от втория кръг на китайската първа лига.

Божинов асистира за първото попадение, след като удари греда, а по-късно вкара победното попадение срещу тима на легендата на Ювентус и италианския футбол Чиро Ферара.

"Много съм доволен от победата. Направихме много по-добър мач от старта на сезона и вече имаме първите три точки. Изключително доволен съм, че се разписах. Все пак съм нападател, като работата ми е да вкарвам. Затова ми плащат, но днес и асистирах, ударих греда и пропуснах още две възможности. Чувствам се отлично, като това бе един от най-добрите и мачове последните години.

Легенда като Чиро Ферара дори ме поздрави след мача. Похвали ме и каза, че съм класа на фона на останалите играчи, като благодарение на мен са загубили.

Разменихме си контактите и си пожелахме успех. С него се познаваме от времето ми в Ювентус. Тогава той работеше в школата на "бианконерите". Много голяма личност. Каза ми, че ако продължавам така, догодина може да ме вземе при него", сподели Божинов пред Sportal.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови