Градев към Боби Михайлов: Сипи си и пускай Преслава!

OFFNews Последна промяна на 20 юни 2017 в 17:26 18372 0

Специалистът по спортно право Георги Градев се засегна лично от думите на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по повод редовността на баража между Левски и Верея.

Легендарният вратар заяви на пресконференция днес, че само "мними юристи" са твърдяли, че той е неправилен. Градев се разпозна в думите на Михайлов и избухна със статус от брега на Средиземно море, който завършва с хаштаг #PuskaiPreslava, който визира страстта на Михайлов към надарената изпълнителка от Добрич.

"Мними юристи" има само в смешното БСФ (така Градев нарича БФС). Те провалиха всичко, като издадоха лиценз на тирето(така Градев нарича отбора на ЦСКА-София), в който никой не може да разбере какво пише. За малко да изхвърлят и Дунав с простотията си. Уефа започва разследване на БСФ, а Фифа вече ги разследва. Перуката (така Градев нарича Михайлов) абсолютно нищо не разбира и даже не се чува какви глупости говори. Страхотна излагация!

Проблемът с абсурдния лиценз, издаден от БСФ, е, че там не пише "subject to legal proceedings", както безуспешно се опита да обясни Перуката. Точно това създаде целия хаос с КАС и липсата на правен интерес за тирето да обжалва. Ако това са имали предвид БСФ, значи някой тъпак, който не знае юридически английски, е насрал работата. Вината при всички случаи е в пияниците в БСФ! Да не говорим, че те се забавиха с всички процедури, което беше в ущърб на тирето и Дунав. Отделен е въпросът, че лиценз под условие не може да се издаде.

За баража на Левски също се доказа, че не са прави. Ако бяха, тирето нямаше да иска обезпечителни мерки от КАС. Никой не обжалвал за баража в КАС.

Тригодишното правило съществува и в БСФ. Няма как за УЕФА да е нов клуб, а за БСФ - не. Правилото е ясно, че смяната на име, седалище и клубни цветове води до създаването на "нов клуб".

Тирето не е никакъв правоприемник на Литекс, а си е баш Литекс като юридическо лице.
Не било санкция, а правило и после 10 пъти каза "санкция".

Няма ли поне един нормален около него да му каже, че говори пълни безсмислици и се излага жестоко?
В Уефа вече никой не го брои за жив. Това е равносметката!

Ако юристите бяха "мними" и само във Фейсбук, УЕФА нямаше да пусне Дунав в ЛЕ.
Какво би работил Перуката, когато го изритаме от БСФ догодина? Кой би му дал дори 1 лев и за какво? От какво разбира Перуката (освен от чалга и уиски)?", написа Градев.

По-рано през деня стана ясно, че именно след неговата и на руските му партньори намеса, Дунав е намерил място в жребия за Лига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови