Бербатов беше разпитан в полицията

OFFNews 28 март 2022 в 15:59 2709 1

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше привикан в Главна дирекция Национална полиция днес, информира БТА. Той пристигна заедно с още двама души от екипа си. След като излезе Бербатов обясни и какво се е случило по време на самия разпит, но детайлна информация отказа да съобщи.

"Разговорът мина нормално, напълно нормално. Потвърдихме това, което клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти вече. Така че сме свикнали, каза Бербатов, като излезе от ГДНП заедно с хората от екипа си Борис Станков и Петър Величков. 

"Информацията, която сме дали, е в органите на реда. Само те могат да я кажат, да я изнесат. Предполагам е информация , която не трябва да се изнася. Но самият факт, че сме тук и сме говорили, потвърждава това, че това което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ, ние сме длъжни да го направим и затова сме днес тук.

"В какъв срок очаквам развитие по случая? Не мога да се ангажирам със срокове, има си компетентни органи. Нашето задължение като граждани е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала".

По-рано днес Бербатов гостува в БНТ, където каза, че има стара българска поговорка, че власт не се дава, а се взима.

"Дали ще успеем да вземем властта? Единствено и само със законови мерки, както е в закона и както е по Устав. Което правим и до момента. Давам пример с конгреса, който беше на 18-и и аз днес в телевизията казах. Даже прочетох какво пише в закона и в Устава на БФС – нищо не е нарушено".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

28.03 2022 в 17:55

Докато впиянчения имбецил Михайлов е начело на БФС ще изпаднем в "Ю" група и ще играем с Таити и Малдивите....не се ли усеща тоя идиот,че нема какво да прави повече в БФС,каквото можа направи-4 години сме без победа и сме карали 4 гола-страхотно.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!