Арсенал отписа мача с Базел за ужас на Лудогорец

OFFNEWS 24 ноември 2016 в 18:26 15913 0

Тревожно изказване направи мениджърът на Арсенал Арсен Венгер преди мачовете от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

"Артилеристите" са в групата на Лудогорец, а в последния си мач на 6 декември гостуват на прекия конкурент на разградчани за третото място Базел. В същото време Лудогорец играе с ПСЖ в Париж. Победа на лондончани срещу Базел ще гарантира участие на българския шампион в Лига Европа напролет.

"В момента сме втори, но все още не е свършено. Шансовете да останем втори са 90 процента, но ние искаме първото място. Като цяло свършихме добре работата си в групата.

Не сме загубили мач, но дали това ще бъде достатъчно? Не знам. Дали ще бъде по-хубаво или по-лошо, ако завършим втори, това ще стане ясно след жребия.

Ако си първи, имаш предимството да играеш в реванша като домакин, но за мен разочароващото е, че искахме да победим ПСЖ, но не успяхме. Това е наистина разочароващо", каза Венгер.

Ако Арсенал действително отпише мача с Базел, то за Лудогорец остава и друг вариант да продължи, като постигне равен или победа с ПСЖ.

РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови