Футболна звезда се съблече за ESPN

Зад успеха на Джулиън Едълман се крият десетки травми и операции

OFFNews 03 юли 2017 в 10:46 1593 0

Намигване и към дамската аудитория на OFFNews. След Каролине Возняцки още един прочут спортист се съблече гол за популярното списание наESPN. И той е мъж. Но и силният пол може да научи много.

Джулиън Едълман се радва на невероятна популярност след последния Супербоул. Той хвана паса на Том Брейди за знаменития обрат в продълженията, с който Ню Инглънд Пейтриътс тримуфира в Националната футболна лига на САЩ.

Здравото момче обаче разкри някои интересни тайни за тялото си. "Имам много грозни крака", откровен е Джулиън, "Станаха такива покрай тежките тренировки в НФЛ. Ноктите ми са изпочупени, трагедия. Затова през лятото никога не нося сандали. Трудни са за описване".

Здравенякът би сменил веднага и ръцете си. "Чупил съм всеки един пръст. Затова са изкривени. Кокалчета ми са изхвръкнали покрай безкрайните удари и хващания на топката", откровен е Джулиън.

А травмите му могат да запълнят цял учебник по травматология. "Чупил съм и двата крака, също така предмишницата на едната ръка, при това на две места. Още в колежа ми оперираха рамото. Чупих и челюстта. Имам проблеми с лявото коляно, тъй като късах връзка. Опериран съм от херния. Наложи се операция и на адуктор", изброява шампионът с "Патриотите".

Още някой да си мисли, че лесно се става футболна звезда? Но пък усилията си струват, дори само заради онази вечер, в която Джулиън, Том Брейди и компания направиха един от спортните обрати за историята.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!