"Патриотите" с най-великия обрат в историята на Супербоул (видео и снимки)

OFFNews 06 февруари 2017 в 12:14 3778 0

С невиждан на финалите обрат Ню Инглънд Патриотс влязоха в историята на Супербоул. Те триумфираха с купата, побеждавайки Атланта Фалкънс. "Соколите" на практика сами се прецакаха и продължават да са без титла на НФЛ.

Атланта водеше с 28:3 в средата на третата част на Супербоул, но не отбелязаха нито една точка до края и в крайна сметка загубиха с 28:34 след продължение.

Куотърбекът на "Патриотите" Том Брейди вдъхнови отбора си за обрат, след като направи рекордните за Супербоул пасове - 466 ярда. Неговият съотборник Джеймс Уайт също допринесе много за победата със своите два тъчдауна по земя и хвана рекордните за 14 паса за 110 ярда.

Ню Инглънд влязоха в рекордите на финалите и с притежание на топката. Безпрецедентните досега в мач за титлата 51 минути и 36 секунди, като в един момент оставиха Атланта без нападение в рамките на повече от час.

"Благодаря на всички фенове. Всеки един, от Бостън, до Ню Инглънд, обичаме Ви! Подкрепяхте ни цяла година. Ще занесем този "мухльо" (трофеят) у дома", каза щастливият Брейди.

Относно мача, той добави: "Нещата се развиха точно както не сме планирали да се случи. Не можах да повярвам, когато Едеман успя да хване един пас, това беше едно от най-великите хващания. Това е невероятен отбор и аз се радвам, че съм част от него", каза той.

"Ще бъде голямо празненство довечера", завърши куотърбекът. Съпругата му Жизел Бирнхен бе на трибуните и наблюдаваше мача заедно с двете им деца.

Освен на футболно зрелище, зрителите на стадиона се насладиха и на атрактивно шоу от страна на Лейди Гага. 

Певицата започна представлението си, качена на покрива на стадион Ен Ар Джи в Хюстън, облечена в искрящо сиво бюстие, като изпя песните "God Bless America" и "This Land is Your Land".

След това тя се спусна с въжета от покрива на стадиона и се приземи акробатично върху сцената, издигната на терена, където минути по-късно играчите на Атланта Фалкънс и Ню Инглънд Пейтриътс подновиха сблъсъка си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!