Виж как може да спечелиш с Купон +

OFFNews 12 ноември 2021 в 12:18 10532 0

Всеки обича да печели. Дали на карти, конкурс, повишение в кариерата или в любовта. Но докато състезателната ни природа е устремена към поредната цел, често може да пропуснем гарантирани печалби, които не изискват подобни усилия.

Ето една такава, която прави пазаруването лесно и удобно, а печелившият резултат е гарантиран.

От 8 ноември до 5 декември всеки, който използва Lidl Plus, може да се включи в новата игра на приложението Купон+. С нея може да трупа суми при всяка покупка, независимо какво пазарува. А най-хубавото е, че докато участваме в играта, може да използваме и всички останали интересни и изгодни оферти в Lidl Plus.

Какви са правилата на играта?

Играта включва четири нива, всяко от които носи награди по избор само срещу една стотинка за закупилите продукти от всички категории, без значение дали клиентите пазаруват хранителни или нехранителни продукти. Необходимо е само потребителите да сканират Lidl Plus картата си при плащане на касата.

Първото ниво е при достигане на сумата от 60 лв. То дава възможност на потребителите да получат срещу 1 ст. по избор един продукт - геврек със сусамова поръска, ябълков или портокалов сок Solevita.

При достигане второ ниво или на покупки за общо 100 лв., потребителите получават Купон + награда на стойност 1 ст. и могат да избират между три вкуса чипс и любимия на малки и големи Kinder Bueno.

Третото ниво е при натрупана сума общо 160 лв. и носи продукт по избор за 1 стотинка – печени солени бадеми Alesto или гофрети Sondey.

Играта приключва с четвърто ниво и достигане на сумата от 260 лв, с което клиентите получават Купон+ за 5% отстъпка от следващата си покупка. Ако сумата от пазара на потребителя е над 100 лв., отстъпката се начислява върху 100 лв.

И бонус от нас –интересни попадения за всекиго от семейството следващата седмица от 15 до 21 ноември в Lidl

Обикновено, докато изпълняваме списъка с продуктите, поглеждаме и за нещо интересно на щандовете с нехранителни стоки. Тъкмо там открихме три интересни предложения за всеки от семейството.

За нея

Органайзер за козметика – чудесна възможност всички козметични джунджурии да намерят своя дом в чекмеджета с със защитни подложки. Семпло, удобно и компактно предложение само за 14.99 лв. комплект от две части.

За майстора в него

Акумулаторна бормашина с плавно регулиране на оборотите и бърз стоп. А и принадлежностите са включени в комплекта на цена от 109 лв. и три години гаранция. А за ползващите Lidl Plus дигиталната бележка се съхранява в профила на потребителя за същия срок и може да се използва при необходимост.

За децата:

Настолни игри за по-големите, пъзели за по-малките, магически дъски и занимателни комплекти, са само част от идеите за повече усмивки вкъщи.

За нашия домашен любимец

Нагръдник за куче за 9, 99 лв. или олекотено яке за 14, 99 лв. А ако имате котка – предложението е играчка и за нея – от мек плюш и сизал за 16,99 лв.

И още нещо за уюта вкъщи

Електрическа лира за баня – с 8 нагревателни елемента и таймер и възможност и за стенен монтаж. С три години гаранции на цена от 79,99 лв.

Повече информация за Купон+ и пълните условия, може да се открият на: www.lidl.bg/couponplus, а актуалните седмични предложения в електронната брошура или в самото приложение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови