"Титан" подарява акциите на ЦСКА

Последна промяна на 06 юли 2013 в 11:35 2452 2

Настоящото ръководството на ЦСКА от фирма “Титан” е готово да даде акциите на клуба на бизнесмените, изявили желание да го спасят, абсолютно безвъзмездно. Това се казва в официално изявление на собствениците, публикувано на сайта на футболния клуб.

Вчера група бизнесмени, представлявани от някогашния изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров, изявиха желание да придобият акциите на ЦСКА и да започнат да погасяват дълговете му в размер на 11 - 12 милиона лева. От “Титан” заявиха, че очакват кандидат-купувачите днес и утре на стадион “Българска армия”, за да им връчат акциите. В противен случай от понеделник разчитат на действия на новосформираното дружество ЦСКА 1923 АД.

"Изразяваме своето задоволство, че освен нас, и други личности, обичащи ЦСКА, искат да помогнат в този кризисен период. Подчертаваме своята готовност да предоставим акциите на дружеството на посочените като „група бизнесмени” абсолютно безвъзмездно. Ако до понеделник на обяд (08.07) не сме установили контакт с кандидат–купувачите, няма да ни остава друго освен да се надяваме на успешна развръзка за червената кауза след предприети мерки от страна на новосформираното "ЦСКА 1923" АД. Категорични сме, че ще настояваме евентуално връчване на акциите да се осъществи прозрачно за обществото, и пред камерите и обективите на медиите", се казва в изявлението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.07 2013 в 20:11

бкп са най гадната партия и чорбата са най гадния отбор да мрат по скоро отдавна им е време гадове мръсни червена измет

06.07 2013 в 14:25

& Hищо ново - през 1990 БСП взе лиценза на БКП, без да носи отговорност за извършените стари престапления, a сега чарвения отбор повтаря “номера” на чарвената партия . . .
@ Пет са символите на комунизма: Лагера Белене, мавзолея Георги Димитров, ЦСКА, Чинията Бузлуджа и Паметника на Чарвената Армия. Лагера Белене и мавзолея ги няма – идва реда и на другите символи . . .
# Сталински цинизъм е да взeмеш годината на създаване на „АС-23” и да си я сложиш на емблемата до чарвената комунистическа петолъчка, след като собственоръчно си разстрелял цялото ръководство на същия клуб за да му взeмеш стадиона; сега готвят втори „разстрел” - на Нафтата . . .