"Титан" подарява акциите на ЦСКА

06 юли 2013 в 11:35 2949 2

Настоящото ръководството на ЦСКА от фирма “Титан” е готово да даде акциите на клуба на бизнесмените, изявили желание да го спасят, абсолютно безвъзмездно. Това се казва в официално изявление на собствениците, публикувано на сайта на футболния клуб.

Вчера група бизнесмени, представлявани от някогашния изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров, изявиха желание да придобият акциите на ЦСКА и да започнат да погасяват дълговете му в размер на 11 - 12 милиона лева. От “Титан” заявиха, че очакват кандидат-купувачите днес и утре на стадион “Българска армия”, за да им връчат акциите. В противен случай от понеделник разчитат на действия на новосформираното дружество ЦСКА 1923 АД.

"Изразяваме своето задоволство, че освен нас, и други личности, обичащи ЦСКА, искат да помогнат в този кризисен период. Подчертаваме своята готовност да предоставим акциите на дружеството на посочените като „група бизнесмени” абсолютно безвъзмездно. Ако до понеделник на обяд (08.07) не сме установили контакт с кандидат–купувачите, няма да ни остава друго освен да се надяваме на успешна развръзка за червената кауза след предприети мерки от страна на новосформираното "ЦСКА 1923" АД. Категорични сме, че ще настояваме евентуално връчване на акциите да се осъществи прозрачно за обществото, и пред камерите и обективите на медиите", се казва в изявлението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!