Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Снежана Дукова ще замести снахата на Киро Киров в парламента

Елица Мартинова 09 октомври 2013 в 09:52 3471 0

Снежана Дукова
Снежана Дукова

Депутатът на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Снежана Дукова се закле на мястото на снахата на бизнесмена Киро Киров - Йоана Кирова, която миналата седмица напусна парламента.

Йоана Кирова реши да се откаже от депутатското си място по собствено желание. Тя подчерта, че мотивите за напускането й са лични и една от основните причини е разочарованието й от правителството на премиера Пламен Орешарски.

Пред медиите свекърът й Киро Киров уточни, че в семейството им има първокласник и снаха му желае да има повече свободно време за него.

На мястото на Йоана Кирова в парламента ще влезе бившата директорка на 79 СОУ "Индира Ганди" в София Снежана Дукова. Тя бе на следващо място в листата на ГЕРБ за 25 МИР - София.

Депутатската работа не е нова за Дукова, тъй като тя бе народен представител на управляващите в миналия парламент. Едно от нещата, с които тя се прочу, бяха промените в образователните закони, които ГЕРБ инициира в миналия парламент.

Дукова е позната и с патетичните си слова, възхваляващи бившия премиер Борисов. От парламентарната трибуна на миналото Народно събрание депутатката заяви: Бог да Ви благослови, г-н премиер, Вас и Вашето правителство.

Привързаността на Дукова към вече бившия министър-председател Борисов си пролича и при влизането й в пленарна зала.

След като се закле, тя размени топли целувки с Вежди Рашидов и Цветан Цветанов, но отдели специално внимание на лидера Борисов, когото прегърна силно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews