Скандализирана, Богдана Карадочева разказа защо баща й е пратен в лагер

Последна промяна на 04 август 2013 в 17:59 27342 36

Богдана Карадочева
Богдана Карадочева

Певицата Богдана Карадочева поиска право на отговор в предаването на Мартин Карбовски по TV7 заради изказване на първия секретар на Тодор Живков Костадин Чакъров, че баща й е бил изпратен в лагер, защото пиел много и посегнал на младо момиче.

Скандализирана, певицата прочете в ефир предложението за въдворяване на баща си Иван Карадочев. Според написаното той е пиел твърде много, извършвал е трансферни престъпления и е водел непочтен начин на живот.

Миналата седмица Костадин Чакъров направи скандално изказване на баща й:

"Колкото до бащата на Богдана Карадочева, това не го одобрявам. А неговият случай е следният. Той бил любител на жените. Но го вкарали в някаква интрига и той посегнал на 14 годишна. Затова го вкарват в лагера и той там умира."

Чакъров представи лагерите на смъртта като затвори за рецидивисти. Според него, от общо 1018 или 1118 затворници, едва 30-40 са били изпратени там за бунтарство по политически причини, останалите били рецидивисти.

Карадочева категорично отхвърли тези твърдения.

"Баща ми беше много известен, много добър, имаше много приятели, помагаше на всички", заяви тя и се закани да съди Чакъров най-вече за твърдението му, че баща й е посегнал на девойка. "Когато искаш да очерниш някого, намираш начин. Това е най-голямото кощунство, извършено с неговата памет", допълни изпълнителката.

Тя е потресена от факта, че 50 г. след неговата смърт някой се опитва да разравя костите му. Дори не се знае къде са те, тъй като той няма гроб, заяви Карадочева. Тя показа ваза, в която има саксия с теменужки – символичният му гроб. 

Певицата прочете документа, с който баща й е бил въдворен в лагерите. Сред обвиненията там фигурира, че е флиртувал с жени и че е пиел, докато по нейните спомени той не е изпивал и чаша вино вечер. Обичал да има много гости, да се забавлява. 

"Той беше фин и вярващ човек, луд по музиката. Не може с лека ръка да бъде очернян", допълни естрадната певица.
"Обвиняват го, че е флиртувал. А кой не флиртува? Възможно е любезността също да е флиртуване за някои прости хора", коментира тя.

 "Лагерът в "Белене" бе създаден по френски образец и тертип. Наказателното право във Франция казва, че рецидивистът не подлежи на възпитание, а трябва да се изолира. Ако си бил в затвора, излязъл си и продължаваш да правиш бели, нямаш място в обществото. Тогава се събираха първият секретар, кметът, прокурорът, шефът на МВР, човек от ОФ, шефът на кварталната организация и вземаха решение даденият тип моментално да бъде въдворен в Ловеч. Аз познавам такива хора от "Кючук Париж" в Пловдив - Боро Магарето и Хасан Циганина. Те бяха абсолютни криминали и лежаха в Ловеч”, каза в предаването преди седмица Чакъров. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.07 2014 в 11:52

Казаното от Костадин Чакъров е вярно.Карадочев е бил опипвач на женска плът.Може би болестно състояние.Чашата прелива с 14 годишната и го вкарват в лагера в Ловеч.Там е убит от престъпника Шахо циганина,получил заповед от Газдов,началник на лагера,а Газдов получил заповед от по горно място.

12.08 2013 в 15:35

Spomnete si filma Margarit i Margarita,koito bese zabranen po onova vreme.Taka pravexa"DRUGARITE".Biax mlada i xubava i moga da razkaga mnogo nesta,koito sam pregiviala.,vklucitelno i zaplaxi.Pocti vseki,koito se dobere do vlast u nas,se prevrasta ot covek v govedo.Siaka6 prodava du6ata si na diavola.

<em>Моля, пишете на кирилица.</em>

08.08 2013 в 19:01

Щях да участвам на търг преди 15 години, в един голям град. Потърсих познанство с местни големци с цел информация за обекта. Оказа се много любезен. Покани ни да му гостуваме. След срещата отпътувахме до съседна местност, в която имаше не действащ метох и църква. Домакина на около 65г. беше с любовницата си на около 25г. Свещеника беше предупреден и приготвил топлина , ядене и пиене. Пълен въздържател съм , но домакините не. В разговора се оказа, че свещеника е бивш партиен секретар назначен на това място. Обекта беше добре реставрира. Попа ни показа уютна огромна стая с легло 3м на 3м. и заразказва, кои величия от времето на соца са правили оргии с най големи подробности. Жената с която бях беше вярваща и се ужаси от разказаното. Преди да знае , тя целуна ръка на попа, а след това искаше бързо да се махаме от Сатаната и компанията. Това знам за морала на същите. Не че е нещо ново или само това. Но все пак. Това до някъде обяснява престъпните им убийства и досегашния ход на държавата ни.

08.08 2013 в 14:21

Болестта ти ГЕРБ(гастроезофагеалната рефлуксна болест-ГЕРБ) ли се нарича?

08.08 2013 в 14:18

Доста случайно,а?А кога възмездието ще застигне сина на обущаря.Защото се види,че отмъщението вече е направено.

07.08 2013 в 15:36

КОЙ КАКВОТО Е ТЪРСИЛ СИ ГО Е НАМЕРИЛ.
ЗАЩО МОЙТЕ РОДНИНИ НЕ СА БИЛИ НА ЛАГЕР, КАТО СМЕ БЕЗПАРТИИНИ ВСИЧКИ.
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖАТ ТИЯ ЛАГЕРИ И СЕГА ЗА ДА СЕ СПРЕ ТАЯ НЕВЪЗПИТАНА И НЕГРАМОТНА ПАПЛАЧ ДА ТОРМОЗИ МИРНИТЕ ХОРА.

07.08 2013 в 10:36

Всяка власт има лагери? Коя е тази всяка власт? Аз знам, че Хитлер е имал лагери и в СССР също са имали лагери и това не са "всяка власт", ами тоталитарната власт само. И в една книжка 1984 на един човек (оруел се нарича) и там имат подобни неща.

И да, не ми харесва, не може по политически причини, заради това което говориш да те пратят да цепиш камъни и да те изтезават!

06.08 2013 в 10:13

В името на народа, обявявам гореизложеното за творение на психопат!